Operatiunea „Tornado” – spionarea Codrutei Kovesi : o poza cu Dragomir Daniel face cat 1000 de cuvinte

„Şefa DNA să stea în banca ei… Să nu mai ţipe la un jurnalist… Să nu mai mintă în interviuri… ca la Europa FM. Să aştepte cuminte în banca domniei sale până o să i se pună brăţările pe care le merită cu prisosinţă pe mânuţele ei mari. Ce e gros? Când îi vom vedea pe acoperiţi cum vin şi îşi cer banii… Doamne fereşte, nu mă refer la Marele Moise. PS. Şefa DNA e plătită din banii mei de contribuabil care muncesc, îi plătesc taxe să îşi ia salariu (nu salar cum a învăţat-o tată domniei sale care nu a trăit din ‘salar’ ci din alte ‘profituri’ )…Deci să nu mai cheme poporul… Să se ducă la muncă… Are fişa de post… Nu o plătesc să dea interviuri să ne ameninţe… Să arate cât de agramată este… Cât de mincinoasă şi nepregătită este”

Facebook, acest izvor nesecat de placute amintiri, va prezinta citatul de mai sus si, de la stanga la dreapta, pe
Marinela Dragomir, soție, ex-plutonier SRI, inculpată în februarie 2015 pentru fals, trafic de influență, spălare de bani.
Daniel Dragomir, ex locotenent-colonel SRI, inculpat în februarie 2015 pentru aceleași fapte plus divulgare de secrete.
Laura Voicu – avocata Alinei Bica, fostă șefă a DIICOT.
Vladimir Ciorbă, om de afaceri, arestat în februarie 2015 în dosarul de la Ploiești în care mai sunt anchetați Iulian Herțanu, cumnatul lui Ponta, Sebastian Ghiță și clanul Mircea&Vlad Cosma
Acum, distractia e urmatoarea : Dragomir Daniel nu avea cum sa posede cele 900000 de lire sterline cerute de firma israeliana Ice Cube deci el este doar  o interfata a unei persoane sau a unui grup.
Sa facem o recapitulare a frumoasei colectii de prieteni in compania caruia s-a afisat in ultima vreme sau cu care are  legaturi foarte apropiate, iarasi ar fi superfluu : Remus Truica , Alina Bica sau Laura Vicol sunt doar varful icebergului si, cum israelienii au vorbit, probabil ca o va face si el ca sa-si scape pielea cat mai ieftin din saramura in care s=a bagat :
– constituire a unui grup infractional organizat;
– instigare la acces ilegal la un sistem informatic;
– instigare la transfer neautorizat de date informatice;
– instigare la operatiuni ilegale cu dispozitive si programe informatice;
– instigare la fals informatic, in forma continuata;
– instigare la violarea secretului corespondentei.
Totusi, daca ia fapta asupra lui, inseamna ca a fost extrem de bine platit pentru actiune.
Nu cred ca va dura foarte mult pana aflam numele sponsorilor actiunii dar, daca e sa ne jucam nitelus de-a Sherlock Holmes, predictia mea e : cherchez la femme. Doar o femeie poate avea asemenea idei tembele. Care femeie ? Habar nu am, poate vreo blonda ?
UPDATE
Nea maistrul de la Gagesti Deal e pana acum singurul care a sarit in apararea  infractorului,  atentie la rationamentul atins de ramolisment:
cr
Nea maistre, trezirea si la  medicatie : nu evreii au apelat la penalul pe care il aperi, viceversa a stat afacerea.

Reclame

4 răspunsuri la „Operatiunea „Tornado” – spionarea Codrutei Kovesi : o poza cu Dragomir Daniel face cat 1000 de cuvinte”

  1. Pe alt front, Bășilă din Alianța Penalilor continuă atacul contra DNA:

    http://www.agerpres.ro/politica/2016/09/12/traian-basescu-nicio-tara-din-lume-nu-spala-rufele-serviciilor-secrete-in-public-22-55-29

    Exact, cum îndrăznește DNA să facă curățenie în servicii, că doar lor nu li se aplică legea, nu-i așa, comandante? Rezidentul CIE de la Anvers e obișnuit ca securiștii să nu fie anchetați, ci „doar să li se impute din salariu”. Aha, eventual și transferul de teren cu nea Cășuneanu să i se impute din salariul de primar-general – și gata. La fel și lui madam Udrea cu mânăriile din Gala Bute, nu? Marș mă…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.