Imbecilitatea protestului transportatorilor privind RCA

14333761_1166505503388669_4315553244565416656_n

 • Guvernul explica : Nu este în competența Guvernului să stabilească valoarea de plafonare a tarifelor RCA și este inadmisibil să i se solicite guvernului acest lucru. Această chestiune trebuie clarificată de ASF
 • Vicepreședintele ASF, Mircea Ursache  Vinovații pentru situația din piața asigurărilor RCA sunt în conducerea Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), iar aceștia trebuie să își asume răspunderea personală pentru maniera în care s-a gestionat sectorul asigurărilor
 • Președintele ASF, Misu Negrițoiu : Sunt mulțumit de ceea ce am făcut și nu este prima dată când mi se cere demisia.

In timpul asta imbecilii de transportatori blocheaza circulatia in jurul Guvernului, in loc sa mearga sa-i ia pe sus  de la parlamentul care i-a numit la ASF.
Ce sa mai zici ? Atat ii duce creierul pe cei care ii conduc. Cine ? Federaţia Operatorilor Români de Transport e condusa de Augustin Hagiu, ca din intamplare, candidat al lui Vlad Tepes – PRU  la alegerile locale din sectorul 2, anul curent Rezultat : 2, 369%

Anunțuri

6 răspunsuri la „Imbecilitatea protestului transportatorilor privind RCA”

 1. Bre, cam exagerezi cu libajul si informatia:
  -cum iti permiti sa faci imbecili niste amarati de antreprenori care muncesc sa-si intretina familiile, angajatii si sa faca profit, daca se poate? Ai idee cate intruniri au avut cu toti comunistii care conduc tara asta? Zeci, incepand de mai bine de 14-15 luni – toti i-au pacalit ca rezolva, ca raport de audit Milliman, ca har ca mar, i-au aburit de nu s-au vazut;
  -ai idee cat era un RCA la un camion acum 2 ani: max 2850 -3000 lei, acum este 18000-40000 lei (depinde la care dintre companii intrebi);
  -Acel penibil de Hagiu este unul dintre cei multi organizatori, organizatia lui este cea mai mica dintre celelalte care sunt implicate in organizare, este din pacate cel mai vocal si mai nebunel si sa baga in fata camerelor, ceilalti lideri sunt super profesionisti, studii adevarate (Dl Dinescu este vicepresedinte IRU – cautati sa vedeti ce este IRU).
  Asa ca putina decenta in exprimare n-ar face rau -stiu este blogul Dvs si vorbiti cum doriti insa trebuie sa fiti mai decent si mai bine informat.

  1. Sunt atat de profesionisti incat picheteaza un guvern care n-a avut nimic de-a face cu toata treaba asta si care oricum e istorie in 3 luni..
   De acord, sunt profesionisti. in a ajuta si ei pe cine trebuie, sa mai puna cate o poza la panoul cu „Tehnocratii e Bau Bau!!”

   1. Intre a da faliment (deja o multime de camioane stau pe dreapta de luni bune din cauza tarifelor aberante la RCA) si a parea ca se adreseaza acestui guvern, ce ar fi trebuit sa aleaga. Poate nu stiti ca in Dec.15 au avut alta greva si au agreat cu Dancu (da, vicepresh al ACESTUI GUVERN) si semnat intelegere de scadere a tarifelor. Dancu i-a aburit cu ASF, cu Mishu, etc si ddin decembrie preturile au crescut in continuare cu 80-90%. Deci este putin altceva in realitate, decat pare.

    1. Si daca negociau cu multpreafericitajavra daniel, ceo borsrl, asta ii facea mai inteligenti sau schimba cu ceva datele problemei? Chiar puteau sa negocieze un acatist…

     Iti inteleg punctul de vedere, dar nu ai inteles ideea articolului, adica prostia de a te certa cu cine nu are legatura. Tu acum vii si spui ca sunt mai prosti de atat, mai pun si botul la acadele.

 2. Soferii, da, sunt o categorie socio-profesionala aparte. Sunt independent disciplinati iar solidariatatea lor e proverbiala (ma gandesc la contrarevolutia din Chile si la indepartarea lui Allende de catre CIA si un sindicat de soferi).

  Dar transportatorii? Cine sunt ei si ce garantii de independenta ofera?

  Revenind la demonstranti, o bila alba pentru ei este ca nu cred ca se afla, totusi, sub controlul celor care au controlat si controleaza inca alte organizatii dintre multele care se prefac ca militeaza. Aici cred ca merita putin respect.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s