Cum i-ar placea d-lui Hans G. Klemm ca George Maior sa pozeze tinand in mana steagul secesionist al Texasului ?

ambasador_sua_47817900
Cu toate ca pe pagina US Embassy fotografia de mai sus nu apare, ea a fost repede si cu mandrie afisata de Antal Árpád, însoțită de un comentariu exclusiv în limba maghiară, din care reiese că maghiarii sunt prigoniți de o majoritate care îi interzice simbolurile.
Habar nu am ce-si-cat cunoaste mr. Hans G. Klemm despre istoria comuna romano-maghiara a Tinutului Secuiesc sau daca are habar alaturi de cine s-a pozat dar pot sa il asigur ca 99,9% dintre romani au luat-o ca pe o insulta din simplul motiv ca drapelul national nu se vede in peisaj. Daca insa, cine stie, poza reprezinta un mesaj nuantat care a vrut sa dea apa la moara nationalismului, e destul de trist ca aliatul cel mai apreciat al Romaniei comite o asemenea impolitete.
george-maiorTotodata as fi extrem de curios cum i-ar pica patriotului  american Hans G Klemm daca ar vedea ca  ambasadorul Maior s-ar poza cu steagul secesionist al Texasului…

Reclame

8 răspunsuri la „Cum i-ar placea d-lui Hans G. Klemm ca George Maior sa pozeze tinand in mana steagul secesionist al Texasului ?”

  1. Pare o continuare a mesajului ambasadorului SUA de la Chisinau. Nu stie nimeni in afara de SUA si Putin ce au hotarat impreuna acum mai putin de 2 saptamani de la agreementul prin care au hotarat (in prima faza) incetarea focului in Siria. Cred ca au batut palma pe mai multe subiecte dintre care unul inclusiv de redesenarea unor granite din Europa, cerere expresa a lui Putin. Europa de Vest s-a saturat si nu mai stie cum sa scape de yankei concomitent cu o dragoste si atractie de nestavilit pt Rusia lui Putin asa cum e ea acum. SUA ce pot face decat sa se retraga din UE si sa ne lase de capul nostru sa ne impritenim din nou cu rusii. Vom trai si le vom vedea (nu foarte tarziu).

  2. Mai trist e ca dinspre partea romana nu a aparut, si nici nu va aparea, probabil, nicio reactie. Daca de la MAE nici nu ma asteptam, oamenii find cuminti si ascultatori (ordinul se executa, nu se discuta), in schimb, ma asteptam la ceva mai mult din partea presei. E trist ca situatia prea seamana cu anii ’60 pe care ii credeam definitive trecuti (URSS ramanem prietene …)

    Gestul ambasadorului este al dk de agasant pentru noi, mai ales ca nu poate fi intamplator. Pulica ala de Diaconu, atat de curajos cu steagul UE vad ca tace malc cand e vorba de Licurici. Frica mare, frate. Oameni curajosi, desi miros putin cand fac pe dansii.

  3. Un semnal de la stapan pentru apropierea de Franta/Germania si armata europeana? Ca tot ne faceau caiet de sarcini pentru elicoptere, cat sa se incadreze doar niste Bell la mana a 5a de la ei…

    Noi avem pozitie ghiocel, ca de obicei.

    1. exact, ne atentioneaza ca ne apropiem prea mult de franco-germani. sau poate americanii vor sa determine cresterea in sondaje a unui partid nationalist antiamerican (PRU)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s