Povestea cu Cristian Boureanu si fata lui, minora Ioana

9De ce este in parte amuzanta, in parte trista, povestea  baiatului cu muci in freza Boureanu Cristian, tip care de altfel pare a avea o pasiune in a se bate  pe strasse, de regula cu ospatarii, care a agresat-o ieri pe  fiica lui minora de 15 ani, Ioana ?
Amuzant e ca  teribilismele de care o acuza taticul Boureanu pe minora ( plecat de acasa cu gasca, baut, fumat, etc, stim cu toti cum e la 15-16 ani, nu ? ) le practica cu acelasi succes si el cu actuala lui „nevasta”, Laura Dinca, pe care boureanul o freca de pe cand fata avea 17 ani si era la liceu ( vezi prima foto ) chiar daca el, mai mare cu 25 de ani avea deja la activ 2 neveste si o fata de 14 ani care iata ca  intre timp a crescut, nu foarte fericita, as zice.

Partea trista apare atunci cand ne punem intrebarea : totusi o instanta  incredintase copilul nu mamei, asa cum se obisnuieste in 9 din 10 cazuri, ci tatalui Boureanu fiindca motivul divortului a fost simplu :  maica-sa se culcase cu nasul de cununie , Vladescu Sebastian. Cam in ce mediu o fi crescut fata de la 4 ani si cam la ce concluzii a ajuns despre cei doi parinti cand a avut acces la online ? Despre episodul Pelinel, ar fi superfluu sa mai discutam.
Si apropos, diferenta intre ” amanta ” si ” copil ” e de fix 4 ani deci, orice ar comenta ramolitele  gen Tatoiu, cazul necesita un profund studiu  psihologic si cred ar trebui sa ridice mari intrebari . ( celelalte doua poze sunt publice pe facebook-ul smardoiului )

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s