Pandele Firea : 15 de milioane pentru Catedrala Mântuirii – da, 6 milioane pentru apa caldă – ba ?

14249735_1158420430887429_7380853167636085018_oSubiectul il expusesem pe larg ieri
Intre timp, Distrigaz care si-a cerut banii de la ELCEN, a blocat si conturile RADET…

  • Distrigaz Sud Rețele acceptă ridicarea popririi asupra conturilor Electrocentrale București SA, notificând în acest sens ELCEN în cursul zilei de astăzi (joi — n.m.), cu condiția de a fi achitată de îndată o primă tranșă de 5,8 milioane de lei, reprezentând 50% din valoarea popririi.

In timpul asta, madam Pandele Firea, care a scos imediat 15 milioane pentru Catedrala  dar bani pentru apa calda nu stie sa gaseasca , trimite scrisori Guvernului* si  isi face poze la Bruxelles alaturi de komissareasa Cretu, intr-o pozitie amintind de doua tarancute sosite la discoteca caminului cultural din Adunatii Risipiti.
gabriela_firea_bucurestenii_nu_vor_avea_probleme_cu_apa_calda_si_caldura_la_iarna_-_2016-09-09_05-15-15Asta a ales , asta are stimatul electorat pensionaro-pesedist, care se va incalzi la iarna privind la pastorul Gadea
De ce ? Uite de ce…

* Observati fractura de logica a primarului Pandele Firea. Intre 2012 si 2015, mai bine de trei ani si 6 luni, fostul primar PSD Oprescu Sorin Mircea a beneficiat de guvernul bunului sau amic Ponta si impreuna au rezolvat fix nimic. Acum ar trebui sa rezolve ” tehnocratii”, pe care PSD ii injura zilnic, ce nu s-a facut din 2006 incoace ?

Un răspuns la „Pandele Firea : 15 de milioane pentru Catedrala Mântuirii – da, 6 milioane pentru apa caldă – ba ?”

  1. De ce nu investește tanti Firea direct în cripte pentru bucureșteni: eficient și economic ca investiție și costuri de întreținere (morții nu au nevoie de apă caldă, curent, străzi asfaltate, școli, spitale) ies și ceva gheșefturi/kickbacks cu BOR pentru servicii… Oh, wait, dacă nu mai plătește nimeni taxe de unde mai fură cuplul de succesuri Pandele-Firea, vătafii din primăriile de sector și familiile lor? Hmmm, grea dilemă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.