Clotilde Armand : USR ,partid antisistem fara doctrina, face lobby pentru Arcelor Mittal

14102242_1094200570655997_1999992675240041861_n

  1. „Noi credem în autonomia filialelor. Celor care vor fi membri activi nu le va spune nimeni ce să facă. Aici, la Galați, ei vor trebui să se implice pentru a schimba lucrurile în Galați și în județ.”
  2. Arcelor Mittal crede în ceea ce face aici și ne ajută să dezvoltăm acest atu industrial, important pentru țară. Știu că vor să investească, dar trebuie și statul să îi ajute. Trebuie și noi să îi ajutăm cu infrastructura.”

O sala plina ochi cu „presa, cu oamenii de afaceri, cu simpatizanți„, asa cum scrie Marie Clotilde pe facebook, in total fix cei 50 lesne numarabili in foto.
Acum, sa trecem rapid peste lobby-ul pe care anti-sistemica Clotilde Marie il face pentru Mittal, miliardarul indian, cine stie, poate ca pe langa Bucuresti si Romania, USR vrea sa salveze si averi particulare.
E totusi interesant cum va functiona autonomia filialelor atata vreme cat , chiar neconstituite fiind, madame de la centru le da indicatii pretioase despre ce  „trebuie” sa execute.
Dar cum Florin Staicu, ( unul dintre mai vechi simpatizanți ai USR din  Galați ) a precizat că la Galaţi sunt deja 15 membri USR şi 80 de simpatizanţi cred ca succesul va fi chiar monstruos…

 

Reclame

3 răspunsuri la „Clotilde Armand : USR ,partid antisistem fara doctrina, face lobby pentru Arcelor Mittal”

    1. pentru ca arcelor era firma luxemburgheza, gigant al otelului european. s-a unit cu gigantul mittal, firma indiana. clotilde are gandul la si asculta de companiile franco-germane?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.