Meciul Badea -Tolontan s-a terminat nula na nula

image-2016-08-24-21245272-41-mircea-badea-catalin-tolontan Anuntat de catre salariatii mogulului cu surle si trambite, ieri de-a lungul intregii zile,  drept „Confruntarea anului la Antena 3 : Badea vs Tolontan„, marele meci a fost de fapt un giumbusluc de marketing , pus la cale doar fiindca in ultima vreme Ghita TV cam depasise ratingurile Grivco 3, chestie deloc surprinzatoare. Pentru curiosi un fel de rezumat se poate citi aici
Altfel ambii angajati au indulcit tonul, Badea fiindca nu avea bata de baseball la el si Tolontan deoarece parea vag obosit dupa cele 5 saptamani petrecute la Rio. Evident ca in final s-a ajuns la singura si marea problema #1 de pe neuronul personajului gadeabadeaciuvica-etc , si anume Basescu : Tolontan e basist !
Asa…si ? Nimic nou sub soare, Tolo e basist, Grivco 3 PSD-ista, fiecare cu a ma-sii, dupa cum cer interesele patronului de la Rahova.
PS
Nu, ex-jurnalistul sportiv Tolontan n-a scris nici macar un rand despre sosirea delegatiei olimpice, misiunea lui pare a se fi terminat la urcarea in avionul de intoarcere.

Reclame

2 răspunsuri la „Meciul Badea -Tolontan s-a terminat nula na nula”

  1. Oare de ce s-a oprit Tolontan si nu-si continua investigatia pe mai departe? De exemplu, cercetand ce firma/firme furnizeaza biocide la spitale pentru a umple golul lasat de Hexi-Pharma. Concentratiile si eficacitatea produselor acestora sunt corespunzatoare? Sau nu mai merita efortul.

    1. Într-o societate normală și eficientă dpdv al aplicării legii, majoritatea infracțiunilor de o asemenea magnitudine ar trebui descoperite și investigate de autoritățile statului, nu de către jurnaliști… Repet, într-o țară normală…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s