Vacanta Presedintelui

29906170001_3964817009001_video-still-for-video-3964652875001Tot felul de agitati, in frunte cu noii siamezi Basescu & Ponta, s-au aratat indignati ca in aceste clipe grele pentru soarta iubitei tarisoare, amenintata de Putin, Merkel, arsenalul nuclear al SUA, binom si serpilieni, Iohannis s-a dus o saptamana la parinti, in Germania.
Absolut nimic anormal in povestea asta, politicienii si presa sunt aceleasi  curve peste tot, in lume.
In 2005 cand uraganul Katrina a transformat New Orleans intr-o mare balta, presedintele G.W.Bush a fost facut zdrente de mainstream media pentru raspunsul initial mai mult decat detasat cat si pentru ca s-a intors din concediu la 2 zile dupa catastrofa.
In 2016 cand recentele inundatii din Louisiana au facut pagube enorme si 13 morti ( pana acum) aceeasi mainstream media a tacut complice chiar daca Obama inca nu s-a intors din vacanta de la Martha’s Vineyard, unde joi Casa Alba anunta ca e la golf. Dar pentru ca au alegeri, omul si-a gasit timp lunea trecuta sa mearga la o strangere de fonduri pentru madame Clinton si va ajunge in zona calamitata abia martea viitoare.
Nimic nou sub soare si explicatia logica e una singura : nu, agaricii dirijati de mogulasii nostri nu au inventat nici apa calda si nici curentul electric.

Reclame

5 răspunsuri la „Vacanta Presedintelui”

  1. si trump s-a dus cu un camion de ajutoare (in stil becali) si le-a impartit la lume. da, pentru ca aproape toata presa e cu democratii inca de la reagan incoace de asta bush e criticat iar cand e vorba de obama sau clinton ea nu zice nimic.

  2. Guvernul actual este cel mai performant de dupa ’89, by far, iar presedintele Iohannis este chiar providential in contextul politic actual. Cum ar fi sa retraim balamucul regizat din perioada 2012-2014? Ca presa penala e 100% de parere contrara? Who care.

    Siamezii Pasescu si Bonta sunt cei mai jalnici „ex” pe care i-a cunoscut viata politica din Romania, niciun fost presedinte sau prim-ministru nu a avut un comportament atat de primitiv si nedemn precum fiecare dintre cei doi si amandoi laolalta. De ce se comporta ei ca doi pacienti in criza psihiatrica? E simplu, pentru amandoi li se apropie condamnarea si executia politica si penala, iar toate semnalele pe care le primesc le sunt potrivnice.
    Merita sa ne lasam de fumat ca sa nu ratam momentul incarcerarii celor doi politicieni de mucava.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.