Ar dori Elena Udrea ca Băsescu să iasă din politică sau să candideze la alegerile parlamentare ?

udrea catuse iccjIntr-un interviu, a carui utilitate nu prea se intelege, la Digi 24  ( extrem de interesanta politica online , dirijata de Turturica Cristian,  care promoveaza constant penali expirati ca Ponta ) Udrea Elena spune :

  • Uitaţi, vă dau un nume sau nume care nu vor pleca şi care, probabil, că ar trebui să plece: domnul Vasile Blaga, pleacă ? Nu ştiu dacă pleacă sau alţii din generaţia dânsului.
  • Traian Băsescu rămâne un reper în politica românească, de experienţa lui ar fi nevoie (…) Nu ştiu dacă în Parlament, dar la vârful politicii româneşti, în vreun fel, cred că trebuie să rămână.
  • Cel mai frumos proiect politic din ultimii 26 de ani a fost PMP în vara lui 2016. Rămân apropiată, voi vota PMP, voi susţine liderii PMP-ului.

In primul rand i-as aduce aminte parasutatei lui Basescu un citat din idolul vietii ei : politicianul se valideaza prin vot. Ori votul pentru candidata Udrea a PMP a variat intre 4-6 % indiferent daca era sustinuta de fanul ei presedinte , indiferent in cate showuri mediatice s-a baga, de la gatit sarmale si dat cu mopul,  la fitness prin parcuri.
Nu este insa deloc  clar  de ce ar trebui ca din politica sa plece Blaga dar sa ramana „experimentatul ” Basescu. M-ar mira ca  blonda sa nu stie cine l-a facut presedinte ( daca l-a facut ) la al doilea mandat,  in 2009.
Nu in ultimul rand Elena Udrea, probabil sfatuita de vreun consilier mai nou, habotnico-alcoolic, s-a apucat sa-si tina fanii la curent, pe Facebook, de câteva zile, cu ce mănâncă şi ce bea în Postul Sfintei Marii, prilej numai bun ca Antena 3 sa-l sune pe Gigi Becali pentru consideraţii moral-creştine despre evlavia blondei. Cam acesta e nivelul.
Cat despre bancurile  despre ramanerea in politica, cum nu vad sa i se incheie vreunul din procese pana in noiembrie, notati predictia mea : Udrea Elena va candida, la fel ca Ponta Victor Viorel si multi alti penali, la cererea fanilor.
Fiindca alegerile din noiembrie/decembrie despre asta vor fi : vrem o curatenie totala in politica sau intoarcerea la mafia Basescu-Ponta.

5 răspunsuri la „Ar dori Elena Udrea ca Băsescu să iasă din politică sau să candideze la alegerile parlamentare ?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.