Ajuns la 70 de ani, Nasty nu vrea cu Dracul

Fără titluIlie Nastase implineste astazi frumoasa varsta de 70 de ani , ocazie cu care de la ora 12 va fi decorat de K.W. Iohannis la Palatul Cotroceni, un bun prilej de a ne reaminti de primul number one din istoria ATP, irepetabilul Nasty, glorie mondiala a tenisului in anii ’70. La multi ani !
Din pacate si din motive de neinteles, poate din plictiseala, omul a ales sa-si pateze glorioasa cariera cu politica, ocupand din partea PSD-PC-UNPR fotoliul senatorial eliberat de Voiculescu,  ceea ce i-ar mai fi fost trecut cu vederea, dar iata ca in loc sa-si vada de senectute, se pare ca ar mai vrea o tura din toamna. Asa ca s-a gandit ca de ziua lui sa-l injure pe Basescu…

  • „Nu ne unim cu dracul, eu unul nu. Despre colegii mei, nu ştiu ce or să facă, eu nu am treabă cu tovarăşul Băsescu. (…) Eu unul nu, pe mine să nu conteze băieţii aştia. Eu nu mă duc, pot să facă ei fuziunea cu cine vor, n-am treabă. (…) Trebuie să-mi dau demisia? Îmi dau demisia dacă trebuie. Ne împrietenim cu dracul, Doamne fereşte, vreau să-l cunosc cât mai târziu”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.