Cireașa pe coliva băsismului : fuziunea PMP-UNPR, o flegmă între ochii băsiștilor sau întoarcerea la origini

Fără titlu

…În realizarea acestei fuziuni Traian Băsescu a dovedit că știe să fie înțelept atunci cînd vrea să-și împlinească un țel. Sub acest semn, al înțelepciunii necesare, ar fi bine dacă în perioada următoare, Traian Băsescu…

Am inceput prin a cita din ramolitul de la Gagesti, #1 al presei dambovitene basisto-pupincuriste,  doar pentru a sublinia ca succesul longevivei cariere politice a lui Basescu Traian s-a datorat si priceperii de a-si angaja in bordelul personal curve ieftine de toate genurile, in special jurnalisti, acoperiti sau nu, cumparati la kilogram in viu de la mogulii pe care-i terfelea cu pofta, SOV,  „securistul Felix ” sau „micul mafiot Ghita”  ( la a carui hazna tv e pupat de 2 ori pe saptamana fix de „tonomatele cu euro ” care altadata il injurau zilnic )
Pe scurt,  nu dau doi bani pe gestul unui cadavru politic care-si inchipuie ca 4 + 0 > 5.
578556b2682ccf08662cf4acMostenirea politica a lui Basescu, partidul format din „oameni noi ” ( studiati poza ) nu este nimic altceva decat o alta flegma intre ochii propriilor fani, primita de la traseistul numarul 1 din ultimii 26 de ani, cel care a debutat la stanga langa Petre Roman, s-a aliat cu securistii* fara probleme, a mancat rahat de dreapta cu ambele maini si acum, isi petrece batranetea penala tot la stanga langa niste neica nimeni de pe „centura politicii”.
Sau , cum am scris aseara „la cald ” pe facebook, e doar infratirea dintre coloneii acoperiți din serviciile de dreapta cu gheneralii apevisti ai izmenelor de stânga.
PS
Postacii politici penali de pe facebook , inculpatii Udrea & Ponta au pus batista pe tambalul evenimentului nesufland o vorbulita. Restul salariatilor mogulilor penali inca mai asteapta indicatii.

* În luna iunie 2001, Partidul Democrat condus de Traian Băsescu a fuzionat cu Alianța Națională condusă de Virgil Măgureanu și formată din PNR și PUNR

6 răspunsuri la „Cireașa pe coliva băsismului : fuziunea PMP-UNPR, o flegmă între ochii băsiștilor sau întoarcerea la origini”

  1. Se pregateste M10, ea se trezeste ceva mai tarziu. Ce-o sa ne mai radem vara asta !
    Plesu, Liicheanu, Patapievici, nimicuta, nimicuta?

  2. O flegmă în ochii băsiștilor? Desigur, dar aceștia o vor linge cu nesaț și vor cere și supliment, pentru că fundamentaliștii talibăsiști înghit orice și oricât de la Mofetul lor. Il Duce (țara de râpă) ha sempre ragione

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: