Cum l-a adus Gigi Becali la DNA pe Mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza

becali-si-strezaLaurențiu Streza, s-a prezentat luni la DNA, potrivit unor surse judiciare, pentru a fi audiat ca martor într-un dosar în care procurorii investighează modul în care omul de afaceri George Becali și-a scris cărțile în timpul detenției.
„Iubirea milostivă și mântuitoare” și „Muntele Athos, patria ortodoxiei” au fost girate de Mitropolitul Ardealului Laurențiu Streza și respectiv arhiepiscopul Constanței și Tomisului ÎPS Teodosie
Din pacate pentru mitropolitul Ardealului chiar gura idiotului national Gigi l-a pus in stanjenitoarea situatie

Eu pot să fac o carte cu un profesor universitar, el o scrie, eu, fără să scriu nimic, sunt coautor și îmi dă legea 30 de zile pentru că sunt coautor. Eu nu am darul scrisului și îl chem pe coordonator la pușcărie și îi povestesc. El scrie cartea și eu câștig zilele. Până schimbă Parlamentul legea, mi-am luat eu câștig zilele . O carte este științifică prin lege…

gigiSigur o marturie ca martor nu implica nimic dar momentul penibil ramane
Deh, banul e ochiul dracului, prea sfintiile voastre…

2 răspunsuri la „Cum l-a adus Gigi Becali la DNA pe Mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza”

  1. Nu stiu daca marturia lui Streza ca martor nu implica nimic. Depinde foarte mult in ce masura ar fi girat cartile prostovanului. Gigi a zis ca il cheama pe autor la puscarie si il pune la treaba pe ala. Acuma daca Streza a fost solicitat de Gigi sa-i trimita un scrib din domeniu si s-a conformat trimitandu-i-l, sorry dar prea-sfintia sa a cam imbulinat-o. Treba se cheama complicitate la inselaciune si e pedepsita de CP de cand lumea. Pentru ca sa scape, PS Streza trebuie sa treaca cu arme si bagaje acolo unde sunt multi alti prelati de frunte, daca ii este draga libertatea si pozitia pe care o ocupa.

    Dincolo de caz, ramane scarba provocata de BOR tuturor romanilor atunci cand baga in seama un specimen atat de jalnic si caricatural ca acest Gigi Becali, probabil a doua mare Rusine Nationala, dupa Gabi Oprea. Cu astfel de aliati, bucurandu-va de banii cu miros de kkt ai oierului parat, nu atrageti tanara generatie catre biserica, dragi tovarasi si gradati din BOR. Nu va mai lamentati ca va pleaca tineretul catre neoprotestanti si, mai bine, reformati-va sandramaua ca multa vreme n-o sa mai vedeti pomeni de la buget.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.