Razboaiele lui Basescu

Traian-Mircea-Basescu-Bercea-Mondialu

  • ” O să demontez ca pe un ceasornic, piesă cu piesă, şi pe cei de la Antena 3 şi pe Nistorescu, un clevetitor şi un mincinos. Războiul meu va fi cu ei şi nu cu justiţia. (…) Bălosul de Nistorescu, Lazarus. Nistorescu e un bălos, unul plin de bale. Dacă au probele, să vorbească, dacă nu, să îşi înghită vorbele.(…) La mine nu au cu ce să ajungă. Nu am făcut niciun compromis cu nimeni indiferent cât de mult îşi doresc Kovesi şi Coldea.”

La nivel omenesc, reactia  lui Basescu e de inteles, e vorba totusi de o condamnare a fratelui si na, sangele apa nu se face, furia si frustrarea sunt absolut normale. A fost protejat cat a fost la Cotroceni si facut praf imediat cum a parasit postul, in plus,  toata distractia asta i se trage direct de la Voiculescu & salariatii din A3 care probabil au destupat sampanii toata ziua de ieri. Greu de inghitit pentru fostul presedinte, sa recunoastem.
Ce nu este insa capabil sa inteleaga Traian Basescu e ca nu presa, recte A3, l-au bagat pe seful clanului  Bercea in gratiile famigliei Basescu ci nevoia de voturi din tiganime, prostia si lacomia.
Insa cele cateva luni pe care le va executa fratele Mircea, ( fac o paranteza, nimeni nu prea intelege ce s-a intamplat cu banii ),  nu vor scoate de pe rol dosarele lui Traian, si cu toata bravada pe care o afiseaza, de Casuneanu nu are cum sa scape…

3 răspunsuri la „Razboaiele lui Basescu”

  1. Dosarul Casuneanu e tinut deocamdata sub cheie, tocmai pentru a fi lansat pe scena, dar la momentul oportun. E precum naframa Ilenei Cosanzeana din basmul cu Fat-Frumos urmarit de Zmeu, cand va fi cel mai naspa, atunci va fi aruncat pe piata, ca un foc de artilerie de calibru greu. Deocamdata, se lustruieste teava tunului, mecanismul de ochire, alea, alea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.