Firea Pandele si mostenirea lui Oprescu : gaura neagra RADET-ELCEN

13407176_1094961007233372_8815582334549598911_nFiind  habarnista in ale administratiei dar  experta in manipulare , primarul Firea Pandele s-a trezit cerand Ministerului Energiei bani pentru reparațiile RADET, fiindca vezi Doamne, ELCEN se afla in subordinea acestuia.
Exemplu de manipulare ? Iata ce scrie  pe facebook

  • Este un lanț al slăbiciunilor, practic vorbim despre două entități economice care ar trebui să aibă un management comun. Accesarea celor 187 de milioane de euro, din fonduri europene, destinate reabilitării rețelei de termoficare a Capitalei va fi un prim pas. Consiliul General trebuie să aprobe, de urgentă, Strategia energetică, apoi va fi întocmit caietul de sarcini, studiul de fezabilitate și apoi va fi deschisă aplicația la Bruxelles

Ce uita sa  spuna tovarasica e ca pentru a putea accesa fonduri europene, RADET va trebui mai întâi transformată din regie autonomă în societate comercială, potrivit legislației comunitare. Dar vezi sa nu le pese pensionarilor votanti ai PSD de legislatia U.E.
In rest, madam Firea Pandele ar trebui sa mai lase postatul de poze hazlii pe facebook si ar trebui sa mai stea la o sueta cu predecesorul ei penal, Oprescu Sorin, care sa ii explice de ce acel „management comun” in traducere  fuziunea RADET-ELCEN aprobata de Ponta Victor Viorel ( cunoasteti omul, madam Firea da ? ) in octombrie 2014 si aprobata de CG al PMB tot atunci, mai are olecuta si implineste 2 ani de cand se tot realizeaza. Va afla chestii interesante despre conducerile celor doua societati.

Un răspuns la „Firea Pandele si mostenirea lui Oprescu : gaura neagra RADET-ELCEN”

  1. Firea va avea aceeasi atitudine fata de ELCEN si RADET ca si Oprescu. Ciuciu subventie, ciuciu bani pt datorii. In schimb pune presiune mediatica pe ELCEN pana cedeaza. Si ELCEN a cedat facand un gest atehnic unic!!! Politrucul Nicolaescu a dat ordin din Franta unde se relaxeaza cu prietenul Iordanescu, sa se sisteze reviziile la CET Sud. Si la iarna, cand din lipsa reviziilor CET Sud va avea probleme sa produca caldura, scandalul o sa fie pe capul noii conduceri a ELCEN de dupa alegeri. Important pt. politruc este sa nu-i fie stricat acum concediul de telefoanele din tara pe subiectul RADET.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.