De ce a plecat haiducul rumân Țiriac de la țigănie

tiriac-ponta

  • „De ce am mutat turneul? Treaba e simplă. De mine nu-și bate joc nimeni ! Nici Iohannis, nici Cioloș, nici domnul guvernator, care poate are altă treabă și îl înțeleg. Neavând unde să organizez, mutăm turneul de la țigănie la Budapesta. Simplu!” – Ion Țiriac pentru Digi Sport.

Ca  Tiriac Ion  a cam uitat cum a facut avere sau cum a primit pomeni dupa pomeni de la guvernele din tiganie , deh, la 77 de ani e de inteles. Dar  astfel se termina si cu mitul marelui patriot, haiduc si vanator rumân Tiriac . Rumân, am zis ? Pardon, doar un alt cocalar din tiganie.

5 răspunsuri la „De ce a plecat haiducul rumân Țiriac de la țigănie”

  1. Am vazut interviul si m-a lasat mut de indignare. Avem in tara tot felul de legi antidiscriminare, o multime de organizatii care lupta pentru drepturile minoritatilor, femeilor si bulangiilor dar n-am auzit sa se aplice macar odata o pedeapsa impotriva defaimarii poporului roman. Fara indoiala ca ar fi momentul ca caldararul sa fie trosnit peste bot pentru ca data viitoare sa se gandeasca mai bine cand vine vorba de tara care l-a tot avansat in grad. Ar fi cazul sa fie facut sa chelalaie potaia, daca nici acum, atunci cand? O disjungere ceva?

  2. De ce n-a mutat turneul în India sau Pakistan, la țiganii lui cu mustață pe oală – și să împuște mistreți în aia mă-sii, nu în „țigănie”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.