Garda de onoare pentru Tariceanu

„In dimineata zilei respective, am aflat ca la Deveselu este o ceremonie organizata care prevede salutul Garzii de Onoare catre prim-ministru, care va fi acolo, dar eram si eu acolo. In ordinea ierarhica in stat, pana una ulta, presedintele Senatului este inaintea premierului, deci Garda trebuia sa dea onorul presedintelui Senatului (…) Eu urma o sa am un loc foarte onorant – stau alaturi de primarul din satul Deveselu. Si atunci am spus ca daca eu sunt chemat acolo de marioneta, ca sa dau bine eventual la camere mai bine stau sa-mi vad de treaba, ca am ce sa fac. Pe scurt”


Cum sa iasa ditamai presul Senatului PSD in public fara garda de onoare sau sa fie asezat langa un primar din Deveselu ca sa-l creada lumea o marioneta ? Omul e obisnuit sa fie inconjurat de hoti, ce Dumnezeu, putin respect pentru fonctie

7 răspunsuri la „Garda de onoare pentru Tariceanu”

  1. Bine domnu’ Traian ca ai ales numa’ poze cu intelectuali, care e clar ca il dezavantajeaza..de unde sa cunoasca el pe hotii aia? ….. le consideram scoase din context da?

  2. eu cred ca la alegerile locale vor fi aceleasi rezultate pe plan national ca in primul tur de la prezidentiale: psd 40, pnl 30, restul in jur de 5%…
    daca adaugam si faptul ca tariceanu la prezidentiale a fost ajutat de psd cu voturi atunci mai adaugam la psd 2-3-4 procente.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.