Dosarul Rompetrol: DIICOT cere urmarirea penala pentru patru fosti ministri – Dan Ioan Popescu, Mihai Tanasescu, Sebastian Vladescu si Gheorghe Pogea

Comunicatul DIICOT:

În conformitate cu prevederile legale și constituționale, la data de 24.05.2016,  Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a transmis Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie referatul însoţit de documentaţia din care au rezultat date şi indicii cu privire la săvârşirea de către Tănăsescu Claudiu Mihai, Popescu Ioan Dan, Vlădescu Sebastian şi Pogea Gheorghe a infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, prev. şi ped. de art. 367 alin. 1 şi 2 C.p.; abuz în serviciu, prev. şi ped. de art. 297 alin.1 cu ref. la art. 309 rap. la art. art. 132 din Legea 78/2000 şi cu aplicarea art. 35 alin. 1 C.p. şi complicitate la delapidare, prev. şi ped. de art. 48 rap. la art. 295 alin. 1 din C.p. cu aplicarea art. 35 alin. 1 C.p., toate cu aplicarea art. 5 şi art. 38 alin. 1 C.p, în vederea realizării demersurilor necesare pentru sesizarea Preşedintelui României în vederea formulării cererii de urmărire penală pentru persoanele mai sus menţionate.

O zi excelenta pentru Tariceanu, nu-i asa ? 😉

3 răspunsuri la „Dosarul Rompetrol: DIICOT cere urmarirea penala pentru patru fosti ministri – Dan Ioan Popescu, Mihai Tanasescu, Sebastian Vladescu si Gheorghe Pogea”

  1. face iar predoiu oferta la inceputul emisiunii la b1 ca sa se faca un sondaj cu partidele dreptei si cel mai bun sa fie sustinut de toti. nicusor dan face o gafa si zice ca multi oameni au pus suflet in campania lui si nu ar putea sa se retraga fara sa-i dezamageasca, ceva de genul asta a zis(adica nicusor recunoaste ca e pe locul 3!!!!!). pe faza si alarmata de gafa lui nicusor dan, firea il acuza pe predoiu ca vrea sa dezamageasca electoratul liberal renuntand la candidatura in fata lui nicusor dan. predoiu raspunde ca ea nu a inteles ce a spus el si ca si el poate fi candidatul unic al dreptei.

    deci nicusor dan a recunoscut fara sa vrea ca e pe locul 3 si ca sondajul ala al lui era mincinos.

    1. Pana la urma alegerile astea sunt un excelent test pentru noi, cetatenii, nu pentru candidati. Daca bucurestenii sunt in stare sa aleaga o creatura de teapa bacaoancei proptita in Voluntari, e treaba lor, atata-i duce capul. Dar o sa fie distractive, vorba lui dom Traian.
      Atentie, insa, Gabi Firea nu are o problema ca vine din PSD, ea insasi este problema. O impostoare ridicola prin ambitia ei de fetiscana de provincie, aflata si pe statele de plata ale lui Voiculescu, pe deasupra

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.