Paine si circ intr-o campanie electorala jalnica : sondajul lui Nicusor Dan plus alt copy-paste dupa Udrea

2-full
Colajul de inceput sper sa fie o consolare palida pentru Nuti Udrea : exemplele ei sunt generos preluate in campaniile altora.
Zilnic apar cifre care mai de care mai fanteziste, venind dinspre partidele care angajeaza indivizi dispusi la orice compromis pentru un oscior, asa ca sponsorii lui Nicusor Dan si-au spus ca e momentul sa procedeze la fel ca si cei de care vor sa salveze orasul.
Deci conform unui sondaj TNS, ( a se citi vechiul CSOP ), realizat la comanda Uniunii Salvaţi Bucureştiul, aflam ca
– Gabriela Firea ar obtine 37,5% Nicuşor Dan 19,5% , Cătălin Predoiu 8,7% , Robert Turcescu 8,4%, Daniel Barbu cu 3,4 %, etc
– Alianţa PSD-UNPR 26,2% , PNL 18,4% , USB 16,2%, PMP 6,2%, ALDE 5,3%, etc
Acum, de ce s-or mai chinui sponsorii lui Nicusor Dan, chiar nu inteleg : chiar acordandu-i cele 19,5% care de fapt sunt vreo 15, cum spera sa remonteze cele 20 de procente care-l separa de Firea, prin niste dark matter sau ceva de genul asta ?
Altfel, sa inventezi ca Firea e 10 puncte peste PSD si Predoiu 10 puncte sub PNL , in timp ce, coincidenta, Nicusor se pupa fix pe fix cu USB,  denota doar o manipulare jenanta prin prostia ei . Ar mai fi fost si intrebarile  unde au disparut vreo 20 de procente sau ce relevanta are un sondaj la care au raspuns 642 de insi,  dar nu le mai pun, nu cred ca am cui. Ca o paranteza , momentan doar Ghita TV a preluat voios chestia asta.
media-146373393475422600E trist ca omul care se lauda ca ar vrea sa scape orasul de partide umbla cu aceleasi mijloace jenante ca si PSD & PNL. Daca ar fi sa credem in  bancuri , vedeti in stanga alt sondor de partid , de data aceasta al PNL. Unde e USB ? La 3%. E si mai trist atunci Negoita Robert ii demonstreaza omului care vrea sa salveze Bucurestiul ca e un habarnist care circula cu tramvaiul 101.
Dar acestea sunt  problemele cui mai are chef sa voteze clowni…

3 răspunsuri la „Paine si circ intr-o campanie electorala jalnica : sondajul lui Nicusor Dan plus alt copy-paste dupa Udrea”

  1. evident. la orice sondaj din Romania trebuie ca numarul de insi care raspund sa fie cel putin 1000 pentru ca marja de eroare sa fie cel mult 3%. asa spun legile matematice. din cauza asta sondajul penibilului trist nicusor dan e o mizerie cat casa, mizerie promovata si de tapalaga. tapalaba mai scrie si ca 30 din 48 de orase mari (inclusiv cele 6 sectoare) vor fi castigate de psd. alta mizerie a slugii ridicole tapalaba

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.