Viitorul luminos al cuplului Dragnea – Ponta

evaziune fiscala, euro, catuse

Imediat după ce Liviu Dragnea a ajuns ministrul Dezvoltării, premierul Ponta a dat o ordonanţă prin care i-a permis acestuia să aloce fonduri în cadrul unui program naţional de dezvoltare prin simple ordine de ministru, nepublicabile în Monitorul Oficial, şi nu prin hotărâre de Guvern, aşa cum era până atunci. Ce s-a întâmplat cu banii o arată un raport al Curţii de Conturi, ţinut la secret

S-a inteles sper :  exact ce facea Udrea, a continuat, intr-o forma mult mai avansata tandemul Ponta-Dragnea, deci viitorul celor doi se poate admira explicit in poza. De ce e cam timid nea Nicu Vacaroiu, nu stiu, poate explica cand va fi intrebat.
Restul distractiei poate fi citita in Adevarul , asta ca sa nu va mai intrebati de ce ii injura zilnic prostanacul de Ponta si de ce se manifesta in ultima vreme cam haotic cuplul penal al PSD.
PS
a3lolSi, mai ales, nu cautati stirea asta la Antena 3, Romania sau B1 TV sau pe siturile lor minunate, au si ei o paine de mancat de la PSD. Plus niste sentinte care se apropie, tic-tac…

Un răspuns la „Viitorul luminos al cuplului Dragnea – Ponta”

  1. Cazul este extrem de interesant. Carevasazica, acesti oameni sifoneaza pentru apropiatii lor sume de zeci, poate chiar sute de milioane, in timp ce DNA i-a cercetat pentru niste peanuts. Hmmm, abia acum inteleg de ce se rup ei in figuri sa dezincrimineze abuzul in serviciu. Deci, daca furi pentru tine cat sa nu mori de foame, chit ca pentru asta faci 17 falsuri in inscrisuri, risti putintica inchisoare, dar daca dai de la buget prietenilor milioane de euro, nu-I nicio paguba. Cum dk sa nu te iubeasca lumea, Liviu Ponta, asa de competent, de darnic si de apropiat de cei multi si necajiti cum sunteti cand erati pe functie, excelenta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.