Firea in campanie cu Braul Maicii Domnului pe care-l aduce Pandele din Grecia

fireaVedeti, cam despre atat e vorba in aceasta inexistenta campanie electorala la care asistam, despre fidelizarea electoratului. Cum targetul, electoratul PSD , lesne confundabil cu publicul Antenei 3 sau GhitaPonta TV, nu e consumator de Plesu sau Liiceanu, ci mai degraba de excursii gratuite pe la manastiri, echipa PSD face ce trebuie, atata vreme cat nu o deranjeaza absolut nimeni.
Mass-media, in frunte cu cele doua televiziuni de mai sus , o sprijina din diverse interese, logice de altfel. Presa online poate fi cumparata la preturi destul de mici si cea scrisa…oh wait, care presa scrisa ?!
firea 1In aceste conditii, echipa Firea-PSD online rostogoleste nediscriminatoriu 1001 de subiecte fara nici cea mai mica legatura cu vreun proiect sau cu Bucurestiul, ci mai degraba cu nunti, botezuri, felicitari si fashion de Voluntari. Postacii isi fac datoria si toata lumea e fericita.
In timpul asta Predoiu e sublim dar lipseste cu desavarsire , Nicusor a inceput sa faca gafe majore si cam atat, restul nu exista decat prin online.
Pe final o mentiune speciala pentru Robert Turcescu care se lauda ca poseda un imn de campanie „Am bile ” cu trupa Taxi, cei cu spatiile mici.
‪Singura problema a lui Basescu Turcescu e ca melodia fiind veche de vreo 12 ani, bilele au devenit o amintire si intre timp am aflat de la el ca in afara de bile avea si doua stele. Pe umeri.

3 răspunsuri la „Firea in campanie cu Braul Maicii Domnului pe care-l aduce Pandele din Grecia”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.