Clubul președinților condamnați ai PSD poate primi astăzi un membru : Dragnea Liviu

geoana_ponta_nastase_dragnea_psd_19620000_26617000Astazi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este asteptată sentinţa definitiva în dosarul „Frauda la referendum” , in care in prima instanţă, Dragnea Liviu a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare. Procurorii DNA au cerut magistraţilor, la ultimul termen, pedeapsă cu executare pentru Dragnea, sentinţa minimă solicitată fiind între trei şi cinci ani de închisoare.
In mai 2015, chiar in ziua în care a fost condamnat, Liviu Dragnea a demisionat din funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei şi din funcţiile politice, el fiind pe atunci preşedinte executiv al PSD.
Ce va fi astazi ? Sa incercam o predictie.
Despre o achitare la ICCJ , la completul de cinci al d-nei Stanciu Livia , nu cred ca poate fi vorba, ar fi impotriva oricarei logici. Sigur, necunoscute sunt caile Justitiei, dar eu as paria  pe o noua condamnare cu suspendare, deci intre 2-4 ani.
Totusi, cu executare sau cu suspendare, lui Dragnea Liviu i se va putea  atasa de astazi incolo sintagma  c o n d a m n a t . Nu e mare lucru pentru un presedinte al PSD, ba chiar s-ar putea mandri cu asta, dar va face Liviu Dragnea pasul inapoi in pragul campaniei electorale sau va lipi eticheta CONDAMNAT peste sigla PSD ? Aceasta e intrebarea…

4 răspunsuri la „Clubul președinților condamnați ai PSD poate primi astăzi un membru : Dragnea Liviu”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.