Godfather – part IV : “ The Ambassador “

maior nas cununie ponta dacianaA fost odata ca niciodata un nas care a ajuns seful baietilor cu ochii albastri , postura din care putea afla cam tot ce misca pe frumoasele plaiuri dambovitene unde, din nefericire, inflorea coruptia intr-un an cat la altii in sapte.
Si despre toata acestea nu i-ar fi pasat foarte tare nasului daca, la un moment dat, Fratele cel Mare, poreclit Licuriciul, nu i-ar fi explicat ca asa nu se mai poate, ori esti sub scutul nostru, ori cu cielovecii de la rasarit. Pe scurt : lasa-l pe dottore-ginerica fiindca e o martoaga necastigatoare, hai sa ne prefacem ca uitam de greselile tineretii, hai sa zicem ca vorbim cu Viitorul sa te trimita aici ca ambasador, dar mergi tu frumos la adresa 935 Pennsylvania Avenue, NW, Washington D.C. si scrie acolo cateva volume.
Zis si facut.
Dupa care nasul a ajuns ambasador si memoriile lui au fost forwardate catre o anume L.C.K. , varf de lance al licuricilor in lupta cu mafia damboviteana. Acum prin fosta famiglie a nasului sunt multe catuse, jale, lacrimi si suspin.
………………………………………..
Cam asta e povestea pe care o promisesem. S-a inteles Viorele sau e nevoie sa-ti si desenam ? Hai sa lasam caci nu ma pricep la desen , dar o poza ca amintire, meriti si tu…

2 răspunsuri la „Godfather – part IV : “ The Ambassador “”

  1. De asta data, nasul l-a foutout pe ginerica…mireasa rămânând neconsolata. Acum e rândul lu’ domn Mitica sa-i repereze onoarea.
    De admirat viteza cu care s-au scris romanele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.