De ce Guvernul, Avocatul Poporului, Camera Deputaților și Senatul nu au trimis CCR in 2015 punctul lor de vedere privind interceptările ?

In mod senzational, exclusiv si premium , pare a se fi  trezit din somn maestrul gainii nascatoare de buline rosii care scrie un un lung articol copy-paste dupa Sorina Matei, pe care o mentioneaza in treacat dar desigur fara link catre articolul ei.  ( Nu mai intreb daca omul de la Gagesti e platit de EVZ pentru auto-copy-paste de pe blog, ar fi pierdere de vreme )
Sigur e ca daca ar fi fost jurnalist si nu parerolog tv, Cristoiu ar fi scris celor patru institutii solicitandu-le un raspuns la intrebarea din titlu. Evident ca nu o face, dintr-un motiv simplu.
Vorbim despre personajele : Ponta, Ciorbea, Zgonea si Tariceanu. Ori toti patru , mai direct sau mai voalat, canta de ani de zile acelasi refren : DNA e de porc, SRI e de porc, justitia – la fel. Astora sa le ceri un punct de vedere ? La ce bun ? Se va gasi in fiecare institutie cate un acar Paun care sa-si asume „neglijenta”.
Dar adevarata motivatie e lui Ion Cristoiu este aceea  ca si idolii sai , Basescu & Udrea, sunt mai nou de aceeasi parere : serviciile au prea multa putere, DNA – la fel, justitia nu este deloc corecta. De cand o au ? De cand toate golanelile lor din ultimii 10 ani au intrat in lucru si fratello Basescu asteapta sa intre la racoare in timp ce Udrea are perspective interesante pentru urmatorii 5-10 ani. Basescu Traian inca nu dar schimbul imobiliar spalarea de bani cu Casuneanu e in lucru.
Lucrurile par clare : suntem in 2016 si putem vorbi despre o fratie transpartinica a infractorilor , ori in fata unei clase politice corupte intr-o proportie covarsitoare, orice mijloc de aparare devine bun.
O ultima remarca ca o gluma buna. Zice Basescu pe facebook

De aceea, este vital ca, acum, Parlamentul României să valorifice şansa pe care i-a dat-o CCR şi să aşeze problema sensibilă a interceptării comunicaţiilor şi a supravegherii tehnice la nivelul la care legea să servească în mod optim şi drepturile fundamentale şi nevoile reale legate de securitatea naţională, crima organizată şi corupţie.
Ar putea fi opera de căpătîi a unui Parlament care a ratat un mandat întreg. Ne trebuie doar calm.

Deci, ce bese mintea lui Basescu Traian e ca ramolitul de Tariceanu alaturi de amicul lui Mihai Viteazu, Zgonea si majoritatea PSD, traseistii UNPR/ ALDE, anti-nationalii UDMR , impotentul PNL, cu miruitorii Vosganian si Jipa sau mahalagioaica Anghel Cristiana plus psihopatii Peia & Radulescu  si restul celor peste 90% de momai penale din Parlament vor mai indrepta ceva in tara asta ?
Somn usor…

7 răspunsuri la „De ce Guvernul, Avocatul Poporului, Camera Deputaților și Senatul nu au trimis CCR in 2015 punctul lor de vedere privind interceptările ?”

  1. În plus, mesajul Codruței de ieri e o replică, o aluzie și un avertisment la adresa lui Băsea: „Noi am colaborat cu o instituţie a statului. Persoane care au fost în funcţii publice sau care au condus instituţii publice au colaborat cu infractorii. Asta este diferenţa”

    http://m.mediafax.ro/politic/kovesi-noi-am-colaborat-cu-o-institutie-a-statului-unii-sefi-de-institutii-cu-infractorii-15108790

    Comandante, cum vrei, cu Alifie sau fără? 🙂

      1. De-aia e așa disperat în ultima vreme și conduce asaltul contra DNA prin CCR, fițuicile și sclavii pe care îi finanțează…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.