Oprea Gabriel, victima colaterala a jocurilor pentru putere si a fortelor oculte

61608351

  • Forțele oculte au dus la demiterea guvernului Ponta și au anulat voința poporului. (…) Se continuă acapararea totală de către forțele oculte a instituțiilor de Justiție, trebuie să ne dăm seama cine sunt forțele oculte” – Tariceanu Calin Anton
  • „ Sunt o victimă colaterală în lupta pentru putere purtată de unii și de alții, viața politică prezintă și astfel de riscuri” – Oprea Gabriel
  • In perioada 2 ianuarie – 21 octombrie 2015, s-au realizat 1607 misiuni de însoțire a deplasărilor efectuate de ministrul de interne pe raza municipiului București (…) Pentru deplasarea Ministrului Afacerilor Interne din seara de 20.10.2015, dispozitivul a fost format din 27 de polițiști aflați în intersecțiile de pe traseu – DNA

Da, ramolitul care ocupa al doilea loc in ierarhia statului are dreptate : Skull&Bones , Bilderberg, Illuminati si oculta iudeo-masonica au complotat ca in seara de 20 octombrie 27 de politisti sa asiste la deplasarea gheneralului  Oprea Gabriel prin Bucuresti. Scenariul facea  parte din complotul mondial impotriva maiorasului Izmana. Aceasta chestiune a fost serios analizata de maistrul de la Gagesti, morsa competenta care bocea ieri pe la A3 si de cei cativa ciudatei din mass-media care inca mai cred in Mos Craciun si incaseaza cadourile cash.
Pentru restul, in afara disparitiei acestui personaj dubios Oprea Gabriel, povestea are multe alte ramificatii. Procurorul general a plimbat dosarul in care scrie negru pe alb ca a beneficiat in mod necuvenit de coloane oficiale. Adjunctul sau are un doctorat luat sub indrumarea aceluiasi savant al popotei si izmenelor. Noroc ca s-a mai gasit cineva in Parchetul General , Codrut Olaru, care sa semneze cererea catre Senat. Si apropo de Senat si al sau presedinte Calin Anton Constantin, pariem ca acolo tarasenia mai dureaza cel putin o luna ? Caci senatorii saracii, extenuati de munca depusa, sunt inca in vacanta,  nu se pot deranja.
Si, in fond, cine sunt acesti senatori care vor vota ?

  • ” Senatorii pe numele cărora s-a dispus urmărirea penală sunt : Ecaterina Andronescu (PSD – dosarul Microsoft), Şerban Mihăilescu (UNPR – dosarul Microsoft), Ion Ariton (PNL, fost PDL, dosarul Gala Bute), Alexandru Mazăre (PSD – dosarul în care Radu Mazăre este cercetat pentru luare de mită), Gabriel Mutu (PSD –dosarul lui Dragoş Nedelcu, fost membru CA al Realitatea Media) şi Niculae Bădălău (PSD, trafic de influenţă). Senatorii care continuă să facă legi deşi au primit condamnări cu suspendare: fostul ministru al Justiţiei, Tudor Chiariu (PNL, trei ani şi jumătate în dosarul Poşta Română), Corneliu Dobriţoiu (PNL, un an în dosarul „Case pentru generali“), Dian Popescu (ALDE, cinci luni pentru complicitate la abuz în serviciu). Alţi doi care vor vota în cazul Oprea vor fi: senatorul PSD Dan Şova, aflat în control judiciar în dosarul „Turceni-Rovinari“ şi senatorul ALDE Varujan Vosganian, salvat în două rânduri de începerea urmăririi penale ca urmare a voturilor senatorilor. ( Adevarul )

Ati prins ideea, da ?
Dar pentru inginerul din mine vorbesc doar cifrele : 1607 deplasari cu coloane oficiale in 10 luni, cel putin de 5 ori pe zi, ceea ce ne aduce aminte de politistul care declarase „Ne duce si la frizer”.  Pentru bocitoarele angajate in presa, iata inca un complot al binomului care probabil ii trimitea cu forta coloanele cu girofar.
Sigur ca pana acum s-ar fi putut pune problema demisiilor de onoare : Oprea din Senat sau procurorul general Nitu de la Parchet. Oh, wait, ma scuzati : onoare, demisii, Romania…nu prea se potrivesc termenii astia.
Povestea continua, tic, tac…

2 răspunsuri la „Oprea Gabriel, victima colaterala a jocurilor pentru putere si a fortelor oculte”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.