Alegeri 2016 : grupuri, grupulețe, comitete și comiții, toate pentru România

stegarul dac pe stalp

  • Urmare a întâlnirii constitutive din data de 10 decembrie 2015, astăzi, 13 ianuarie 2016, comitetul de inițiativă a hotărât înființarea unei entități civice de dezbatere cu privire la problemele fundamentale cu care se confruntă societatea noastră, care se va numi Grupul Pentru România
  • Scopul grupului este salvarea României ! Grupul acesta se adresează celor nemulțumiți. Pentru că am văzut cu tristețe ieșirile în stradă după Colectiv. Lipsea o direcție, ajungeau să se lege de biserică, de nu mai știu eu ce. Toate nemulțumirile oamenilor, de fapt, nu vin din cauza salariilor mici, de exemplu, ci din faptul că simțim că ne fuge pământul de sub picioare, simțim că dispare țara noastră
  • Obiectivul fundamental al GPR este să elaboreze un proiect de țară pentru România care să asigure restabilirea drepturilor de proprietate a românilor asupra țării lor și să apere valorile identitare ale civilizației românești. Au fost prezenți Cezar Avramuță, Virgil Bălăceanu, Constantin Cojocaru, Florin Colceag, Dinu Criste, Avram Fițiu, Ion Pușcașu și Florin Zamfirescu. Și-au exprimat disponibilitatea de a participa și Dinu Giruescu, Ilie Bădescu, Dan Puric „, a continuat Florin Zamfirescu.

Citatele de mai sus apartinand in mare masura lui Marian Munteanu, invitat la Rares Bogdan, sau culese de pe facebook , te pun serios pe ganduri.
Sigur, am scris pe aici in cateva randuri despre necesara innoire a clasei politice, schimbarea figurilor prafuite, a traseistilor, a partidelor , etc. Problema, care iata ca se confirma este cu cine.  Cu stegarul samurai dac , cu varianta Cojocaru si cu eterna cireasa de pe coliva Puric ?  Cum facem, nu mai bine incercati cu niste xanax  ?
S-a dat startul, marea nebunie din 2016 e abia la inceput.

Reclame

Un răspuns la „Alegeri 2016 : grupuri, grupulețe, comitete și comiții, toate pentru România”

  1. dar e pacat ca grupuletul ametit ce se infiinta de-a dreapta lui geoanda in alegerile prezidentiale sau cei ce racneau ca antena3 dispare daca isi plateste taxele si impozitele, sa dispara asa in neant tocmai in prag de alegeri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.