Adrian Nastase ne explica : fenomenul scriitorilor-savanti din puscarii amplificat de binomul V.V.Ponta – Basescu.

  • O statistică a Administrației Naționale a Penitenciarelor arată că în 2012 s-au scris în închisori 6 lucrări, în 2013 – 11, în 2014 – 69, în timp ce in 2015 am avut un vârf de 331 de lucrări științifice
  • „…în luna decembrie doar la Penitenciarul Rahova erau în curs de elaborare 46 de lucrări pretins științifice „- DNA

Faptul ca DNA s-a autosesizat, si slava Domnului, are ce investiga plecand chiar de la dubioasa aparitie a amendamentului, a produs valuri vizibile printre salariatii si admiratorii puscariasilor care si-au vazut angajatorii in pericol. Cum adica, sa nu se mai poata cumpara libertatea ?
Astfel am putut admira diverse chestii comice cum ar fi
rt twitterUn salariat a postat un mesaj pe twitter in care dr. Menci era asezat fix langa Nicu Steinhardt. Cand si-a dat seama de enormitatea neroziei a sters perla de pe twitter dar intre timp harnicii colegi ai directorasului-analist publicasera deja nestemata pe situl institutiei unde presteaza, ca sa aiba si mogulul o bucurie
Domnu’ maistru de la Gagesti, specialistul in descoperirea si ingrijirea jurnalelor blondelor penale, crede ca pe fond e ok sa-ti vezi numele pe o carte, chiar daca e scrisa de altul.
In fine, alt nimeni in drum se trage de sireturi cu Liiceanu, confundandu-l probabil cu vreun sortiment de vin ieftin
Avea dreptate Pastorel : „Căcaţii scriu în loc sa pută”, deci end of story.
Scandalul este insa abia la inceput si motivatia celor de mai sus stravezie  : unii au de pierdut enorm cand / daca se va abroga amendamentul cu pricina. Asta ca sa nu mai vorbim despre cei care vor primi verdicte cu executare intr-un viitor oarecare printre care, la loc de cinste , stau blonda favorita a EVZ, fratello Basescu sau, destul de posibil, chiar V.V.Ponta.
Si, daca tot i-am mentionat numele, sa subliniem ca la baza anomaliei sta guvernul Ponta, care a modificat filosofia eliberării condiţionate în cazul muncii intelectuale în închisori si trebuia să adopte în termen de şase luni de la publicarea legii, adică până la finalul lui 2013, regulamentul de aplicare a acesteia, regulament care ”trebuia să stabilească procedurile concrete pentru controlul corectitudinii si probitătii lucrărilor
Ca sa ne amuzam si mai puternic stiti din cine e citatul si cine explica treaba de mai sus ? Adrian Nastase, pe blog.  Acum revedeti statistica din primul paragraf. In 2013 Ponta da Legea 254/2013 si  numarul de lucrari sare de la 11 la 331 in 2 ani.  Cam cum va suna asta ? Si apropo, l-a auzit careva pe presedintele Basescu sa fi protestat cand a promulgat-o  ? Eu nu-mi amintesc.
Pe scurt : s-a cam inchis cercul, copilasi ai durerii PSD-iste, urmeaza zile interesante… 🙂

2 răspunsuri la „Adrian Nastase ne explica : fenomenul scriitorilor-savanti din puscarii amplificat de binomul V.V.Ponta – Basescu.”

  1. poate afla si salariatul radu tudor ceva despre Steinhardt, faptul ca a inceput sa scrie jurnalul la doi ani dupa ce a fost eliberat. comunismul, atit de drag stapinului antenelor, fiind o dictatura adevarata nelasind pe dusmanii ideologici sa aiba un statut priveilegiat in inchisoare sau o reducere termenului de pedeapsa. ba erau chisati bine daca se afla ca spalarea pe creier nu avea efect.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.