In atentia DNA – Nicolae Păun si/sau Remus Cernea ? Cui apartine amendamentul care a nascut „literatura de penitenciar ” ?

Un proces verbal care face sinteza şedinţei din 14 mai 2013, a Comisiei pentru Drepturile Omului din Camera Deputaţilor, condusă de deputatul Nicolae Păun, de la Partida Romilor, îl indică drept autor al amendamentului respectiv pe deputatul independent Remus Cernea
comisie
Insa, surpriza, chestionat fiind, Remus Cernea neaga virulent

  • Este o invenţie a cuiva, care mi-a fost atribuită în mod abuziv. Nu ştiu cărui interes a servit. Nu văd logica unei astfel de propuneri.

Dl Nicolae ‘Nicky Scorpion’ Paun, cu destule antecedente in domeniul propunerilor smechere in apararea condamnatilor si coruptilor nu a avut un punct de vedere
Asa ca,o DNA care s-a autosesizat deja, are ce studia, in fond e vorba doar de cei 8 deputati prezenti la lucrari : Nicolae Păun, Remus-Florinel Cernea, Mircea Lubanovici, Claudiu-Andrei Tănăsescu, Dorel-Gheorghe Căprar, Ioan-Sorin Roman, Markó Attila-Gabor si Tamara-Dorina Ciofu. Careva  dintre ei trebuie sa aiba o memorie  functionala, amendamentul nu l-a adus vreun porumbel. Nu e nimic ilegal in a propune o lege, care s-a si votat de altfel, dar falsul in acte e ceva grav. Ponta stie.
Deci sa inceapa distractia, nu va dura mult pana sa aflam, asa cred. Pariul meu ? Minoritarul Nicky Scorpion Paun va intra mesa… ( ancheta Gandul )

4 răspunsuri la „In atentia DNA – Nicolae Păun si/sau Remus Cernea ? Cui apartine amendamentul care a nascut „literatura de penitenciar ” ?”

  1. Nu cred să fi fost Cernea. Ăla are treabă doar cu persoanele nonumane. Deși, dacă ne uităm la beneficiarii amendamentului, parcă nu prea are umanitatea cu ce să se laude.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.