De ce dă rumânul Ţiriac în judecată statul rumân

balcSe pare ca rumânul haiduc Ţiriac Ion a dat în judecată statul rumân. De ce ? Omul nu acceptă faptul că înţelegerea cu Romsilva privind închirierea domeniului de vânătoare din Balc s-a încheiat in 2015.
In 2005 rumânul nostru  închiriase toate cele o mie de hectare de pădure, unde trăiesc peste 600 de mistreţi, pentru 9.500 de euro pe an, deci 9,5 euro/hectarul. Misto afacere, nu ? Acum a dat in judecată Romsilva şi a invocat o clauză care ar prevedea prelungirea tacită a înţelegerii pentru alți 49 de ani. Si mai misto, nu ? Patriot pana in adancul buzunarelor rumânul asta batrân.
Dar mie unuia, contractul dintre rumânii astia  imi pute nitelus si i-as cam solicita o parere d-nei Kovesi Laura Codruta…

5 răspunsuri la „De ce dă rumânul Ţiriac în judecată statul rumân”

  1. Il da in judecata pentru ca statul roman a fost prea prost si l-a disjuns pe fi-su, ca daca nu se grabea sa-l disjunga, altfel dicuta acum cu rumanu’.

    Apropo, ati vazut ce blazon si-a tras la firma? Seamana al dk cu a lui Porsche, colegu’ de pac-pac. Rumanu’ e original, creativ si intelligent, nu? N-ai ce sa-i faci la varsta lui, cu apucaturile asta de sluga scapatata, ce a vazut la boieri asa face si el la bordeiul lui.

  2. pentru ca degeaba a umblat prin toata lumea, a avut oportunitati la care altii nu viseaza, nu a invatat nimic. Un alt Hagi-Tudose cu mercedes.

  3. dar parca se lauda intr-un interviu ca el nu a facut afaceri cu statul………… nici cursa lui ciolos nu este a firmei lui , nici porci din padurea balsului… pprobabail ca nu poate prinde toti porci de nu renunta la padure….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: