O vulnerabilitate pentru natiune : prostia

mihalache-partid-iohannis-punctul-intalnire-352667

  • Ştefan Enache : SE ȘTIA, mă ! Ştia şeful din Minister…Şi Oprea… Păi dacă şi-au dat sms-uri „nu vii în seara asta în club!”, unii… Şi eu am prieteni care au fost… specializaţi pe explozibil şi arme de distrugere în masă. Acolo sunt bombele care le au americanii.

Deci un spagar,  angajat al Guvernului Ponta, spune gogomaniile de mai sus intr-o conversatie cu un PSD-ist. Cativa retardati, ramoliti sau alcoolici, chilieni, cristoi, curi, nistoresti si fanii lor preiau entuziast scenariul despre conspiratia binomului lui Iohannis.
Dar daca e bal conspirationist, bal sa fie deci sa reluam : un spagar, angajat in guvernul Ponta, spune ca SE STIA si OPREA stia ? Pai in cazul acesta  de ce nu s-a dus imediat sa-si informeze seful angajator, pe Viorel Victor Ponta ? Sau, mai stii, poate o fi dat chiar Ponta foc la club ca sa poata demisiona onorabil ?
Si cu asta incheiem capitolul inchinat retardatilor din presa, trecem la bancuri cu servitori.
Un alt moment comic a fost aparitia lui Mihalache Dan in emisiunea fanului taricenist angajat la Grivco 3 caruia i-a explicat cum ca  „ Victor Ponta devenise o vulnerabilitate pentru naţiune„. In timpul asta, i se pusese pe fundal un sondaj scos din maneca de Sultanescu/ CSCI , angajatul lui Ponta, sondaj care-l da pe Viorel cu 37% incredere, cam 15 procente in plus fata de cat poseda. Mihalache Dan a inghitit lejer momeala.
Basescu a iesit  si el pe sticla, unde altundeva decat la B1, unde a aruncat 1001 de bancuri dintre care cel mai reusit a fost

  • ” În momentul în care aș fi în această situație, de a negocia cu unul dintre cele două partide PSD sau PNL, , nu o voi face (…) Îmi doresc 15- 20% pentru Partidul Mișcarea Populară la alegerile locale (…) Alegerea primarilor din primul tur este o greșeală care s-a făcut în timpul mandatului meu „

Deci daca un partid de 15% ( in cel mai fericit dintre cazuri ) nu vrea sa negocieze cu nimeni, atunci la ce e bun in afara faptului ca se mai poate  juca Traian Basescu de-a politica ?
Deci cam despre asta vom vorbi tot anul electoral 2016, despre 1001 de petarde aruncate de 1001 de politicieni si alti 1001 de angajati de presa. De ce  ? Fiindca principala vulnerabilitate a Romaniei ramane prostia unui electorat ne-educat
PS
Ii uram „la multi ani” lui Basescu Mircea care-si afla astazi sentinta in prima instanta

3 răspunsuri la „O vulnerabilitate pentru natiune : prostia”

  1. acuza cu incendiul intentionat imi pare a campanie penibila si cu rezultat nul in stil bogdan teodorescu sau mirel palaba, numai pampalalii aia puteau sa scorneasca campania asta mediatica (primele declaratii au venit de la ponta si prietenul lui, basescu, marseaza pe subiect )

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.