Ponta nu e plagiator, e doar un hot neprins

cristoiu plagiat

  • ” Ca și în cazul lui Victor Ponta, plagiatul e opera celui care a primit bani sau sarcină de serviciu să-i ardă o teză de doctorat lui Petre Tobă.”

Ati inteles, sper, da ? Nu beneficiarul plagiatului e vinovatul, ci „negrul” angajat sa ii compuna lucrarea. Beneficiarul titlului obtinut prin frauda n-are nici o treaba.
Aplicand acest interesant principiu promovat de maestrul gagestean,  am putea spune ca nici cuplul Udrea-Cocos nu are nici o vina, ci functionarii care  completau operatiunile  bancare sau casierele care le umpleau pungile cu euro. Nici Oprescu n-a bagat mana, de vina e golanul ala de Grenada care ii lasa euroii pe canapele si auzea un „Multumesc” de om civilizat. Nici Voiculescu , nici SOV, nici, nici, nici…
Una peste alta, traim intr-o tara de nevinovati,  asa ca in urmatoarea etapa se va pune intrebarea : la ce ne mai trebuie DNA, pardon, binomul, haideti tovarasi salariati ai penalilor, nu mai fiti timizi
Cat despre mine , eu am alta intrebare : cine e mai vinovat, cel care comanda aparitia unor articole, sau jurnalistul care le scrie ? Dupa logica maestrului, raspunsul e simplu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.