Partida de dublu Dragnea-Zgonea vs Ponta-Tăriceanu va fi arbitrata de Oprea

627x0La o prima vedere meciul pare complet dezechilibrat.
Dragnea/Zgonea conduc PSD, „cel mai mare partid”, bla-bla-bla
Ponta/Tariceanu conduc nimic . Primul fiindca a iesit de pe teren in timpul partidei, al doilea fiindca de obicei conduce femei la altar, caci partid* nu poseda.
Numai ca primul set al meciului poate fi arbitrat de #IzmanaGate aka Oprea Gabriel, cel care de la scandalul Gigina incoace s-a cam dat la fund ( apropo, asteptam cam mult o solutie in dosarul respectiv ) dar care are nevoie ca de aer sa afle alaturi de cine va defila in campaniile de anul viitor, UNPR fiind by default un partid care nu participa pe liste separate la alegeri din simplul motiv ca…nu exista, partidul fiind doar o adunatura de traseisti, chestie care il apropie „ideologic „* de ALDE-le tariceanului.
Un prim set se va desfasura miercurea viitoare  la votul din Senat pentru ridicarea imunitatii lui Sova Dan-Coman, amicul de nazbatii penale al lui Ponta Victor Viorel. Va fi interesant de observat scorul  fiindca, in ciuda afirmatiilor lui Dragnea sau Oprea, multi din PSD sau UNPR anunta deja ca  nu vor vota „pentru” si aceia pot fi contabilizati la „pierderi” catre o ipotetica alta constructie politica.
Totusi, pentru toti actorii de mai sus este insa prea devreme sa vorbim despre un viitor politic , fiindca Dragnea, Ponta, Sova, Oprea si chiar Tariceanu vor evolua in setul doi arbitrati de DNA sau ICCJ, arbitrii care, de regula, taie in carne vie. Daca ar fi sa fac o predictie toti cei enumerati vor avea condamnari , mai mult sau mai putin drastice, intr-un viitor mediu, asa ca nu au decat sa se uneasca intr-un USLP (penal).
Ce este insa sigur, e ca o eventuala pulverizare a PSD in minimum doua aripi, pe care personal inclin sa o exclud,  ar placea extrem de mult doar…Cotroceniului.
Divide et impera, copilasi ai durerii, mai cititi si voi nitica istorie…

* Cezar Cioată, traseist pe ruta PPDD-PC-PPDD-independent-PC-ALDE si-a anutat demisia ieri. Pariem ca se inscrie in UNPR ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.