Justitia buna vs Justitia rea : exit Oprescu, enter clanul Bercea

JusticeCe nu pot intelege unii fiindca nu au cum, nu sunt programati genetic sa gandeasca logic,  e ca Justitia lucreaza mai bine sau mai rau dar cucoana legata la ochi da cu sabia pe unde se nimereste. Daca uneori mai nimereste gresit, are cine sa o pedepseasca si numarul judecatorilor ajunsi dupa gratii a crescut semnificativ.
Luam doua cazuri de ieri, zi plina de happeninguri prin tribunale
Judecatoarea Costiniu de la ICCJ l-a trimis pe Oprescu Sorin in arest la domiciliu, bravo ei, e o decizie normala a acestei eroine, sa traiasca, aplauda Antena 3 si siturile afiliate ( luju.ro )
Judecatoarea Nermin Apzait de la Tribunalul Constanta i-a condamnat la aproximativ 20 de ani de inchisoare cu executare pe membrii clanului Bercea Mondial, pentru santaj ( Basica, Izaura, Fanica si Marius Constantin) , rusine, huo, nu se poate asa ceva zic aceiasi de mai sus, sau chiar si mai si, fiind o tara libera , orice psycho poate face clabuci pe blog
Make no mistake, ori respecti orice hotarare a justitiei , ori nu. nu exista jumatati de masura. Doar o minte bolnava, perversa sau putred de corupta va sustine ca Justitia e buna doar atunci cand ii serveste interesele si/sau prietenii.
PS
Totusi, in ce tara credeti ca ar trebui sa emigreze avocatul Abraham Pavel fiindca alde Basica & satra nu cred ca sunt foarte fericiti cu cei 20 de ani primiti in comun.

6 răspunsuri la „Justitia buna vs Justitia rea : exit Oprescu, enter clanul Bercea”

  1. si bineinteles ca va fi la fel de buna si nu vom comenta si cind mircea base va fi achitat in celalalt process cu tiganii. nu e asa? doar e un de afaceri foarte cinstit!!!

  2. Comentariul a aparut cam devreme. Sa vedem ce zice justitia in „cazul” Mircea Basescu. Probabil ca va zice un minim cu executare acasa, in judet, cateva luni acolo, a la Nastase. Carevasazica tiganii raman si mututi si cu banii luati. Asta nu e justitie dom Traian. N-are nicio treaba cu alde Abraham sau Ciuvicabadeagrecu. Treaba e limpede, familia Basescu intra in tiganie, profita de ei, le ia si banii, dar justitie facem doar cu tiganii. Rusine all over!

  3. Un lucru e clar…Merita sa faci un business si cu Basescu cu neamurile lui…si cu tiganii. De fapt daca te gandesti mai bine is numai tigani intre ei, unii mai tigani ca altii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.