Veress Robert, redactor-şef la Puterea, va intra în greva foamei cerand demisia lui Oprea, pe care azi Ponta l-a spalat in sedinta de Guvern

greva-foamei

  • Între rolul de observator (ca jurnalist) și obligația de a da un exemplu atunci când îndemni la revoltă, de această (unică) dată aleg ultima variantă. Anunț, pe această cale, că, dacă luni, la ora 12, Gabriel Oprea va mai fi vicepreședintele Guvernului României, mă voi deplasa în Piața Victoriei, în fața sediului Guvernului și voi protesta prin greva foamei și a setei, rămânând la fața locului, până ce voi obține demisia individului sau până ce voi pieri. ( Veress Robert )

E un gest salutar dar care, din pacate, nu caracterizeaza societatea romaneasca. Am tot scris in ultimile zile  : intr-o tara normala, astazi la inmormantarea politistului ar fi participat cel putin o jumatate din oras, care dupa aceea s-ar fi deplasat la Guvern , ar fi cerut demisia si ar fi obtinut-o imediat.
La noi, nu exista asa ceva, nu stiu daca ati remarcat ca, in afara mitingurilor electorale la care se vine pe baza de sume de bani, cadouri sau alte gratuitati, romanul nu are apetenta sa iasa in strada, nu are exercitiul protestului, nu crede in asa ceva
La noi, cum zicea arhitectul, un francez mi se pare, Regelui Carol I, citez din memorie, ” E prea mult pizda mo-tii, Majestate ! ”
PS
Evident ca astazi, in deschiderea sedintei de Guvern, umar la umar cu Oprea, V.V.Ponta l-a aparat cu mesajul de la Antena 3 : gropile sunt de vina.  
Normal in fond, Ponta & Oprea apartin aceleiasi familii de porci.

4 răspunsuri la „Veress Robert, redactor-şef la Puterea, va intra în greva foamei cerand demisia lui Oprea, pe care azi Ponta l-a spalat in sedinta de Guvern”

  1. veress a scapat din groapa plina de viermi de la antena 3 si s-a mutat la ziarul puterea. bravo lui. un inceput bun.
    apropo, vad ca psd iarasi nu vrea arestarea elenei udrea, se vede ca ce vorbea dragnea era apa de ploaie. discursul pro-justitie al celui mai antioccidental, antiamerican, rusofil si putred partid roman, psd, nu valoreaza nimic …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.