PSD moare cu Ponta de gat dar nu se preda

ponta

  • O plecare a lui Victor Ponta din fruntea Guvernului poate să pună partidul într-o situaţie dificilă (…) Eu sper să, mă rog, sper să rămână puternic, dacă ajungem în situaţia aia, vom discuta în coaliţie şi vom găsi o soluţie” – Dragnea Liviu

Sincer vorbind, ma uit cu o oarecare mila amuzata la baietii astia abulici.
Dragnea, cu suspendare sau fara,  tot eticheta „condamnat” o va purta
Ponta nu va scapa de ” fals în înscrisuri sub semnătură privată ” in vecii vecilor, condamnarea e  certa, probele si martorii sunt beton. Ce solutie gaseste Victor Viorel ieri ? Insulta gratuit procurorul.
Oprescu e la brutarie si vor mai iesi la iveala 1001 de golanii, ultima e spaguirea cuiva de la Curtea de Conturi
Si nu mai continui cu lista condamnatilor si penalilor, mi-ar lua ore. Ultimul banc ? Serban Nicolae s-ar vedea seful lor, rad pana si curcile de la Grivco
PSD se sinucide lent dar sigur. Bere si popcorn, Viorele, vom  avea de ce rade, pana una-alta, cica te mai faci cu un dosar, unul mult mai simpatic 🙂

2 răspunsuri la „PSD moare cu Ponta de gat dar nu se preda”

  1. Dupa cum se intelege oprea cu toata lumea, eu le dau dreptate. Ca daca il dau jos pe ponta, cine stie cine stie ce portofolii mai prin in noul guvern, daca mai prind. Pana la urma ori cat de prost e ponta, e seful guvernului si are cheia la banii statului.

  2. Dragnea sa nu pateasca ca prof. dr. acad. ec. ing. g-ral Dan Voiculescu, adica dintr-o suspendare de 1 an sa nu iasa o executare cu fo 3, ca asa e justitia, independenta si majora.

    Pana una alta, se vede treaba ca Oprea se lasa greu. Nicio declaratie dupa trimiterea lui Ponta in judecata. Oare de ce?

    Cata nimicnicie la Ponta care l-a gasit doar pe Uncheselu vinovat, ca si cand bietul procuror ar fi singur si de capul lui la DNA, fara sef, fara lulutza. Si las, si prost (ca acuzatia de lipsa de professionalism e gratuita si va trebui sa dea niste explicatii)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.