Cum au votat europarlamentarii români propunerea CE privind cotele de imigranți

fuck youPENTRU cotele obligatorii de migranţi  : Victor Boştinaru, Daniel Buda, Andi Cristea, Mircea Diaconu, Damian Drăghici, Monica Macovei, Ramona Mănescu, Sigfried Mureşan, Norica Nicolai, Emilian Pavel, Cristian Preda, Theodor Stolojan, Claudiu Tănăsescu, Adina Vălean şi Renate Weber
IMPOTRIVA : Csaba Sogor şi Iuliu Winkler
ABTINERI : Doru Claudian Frunzulică, Maria Grapini, Cătălin Ivan, Victor Negrescu, Laurenţiu Rebega, Daciana Sârbu, Mihai Ţurcanu şi Traian Ungureanu
NU AU PARTICIPAT : Cristian Buşoi, Viorica Dăncilă, Marian-Jean Marinescu, Sorin Moisă, Dan Nica, Ioan Mircea Paşcu şi Claudia Tapardel
Deci situatia e cam asa : in tara absolut toata lumea ( Iohannis, Ponta, Dragnea, Basescu, etc) spune ca nu putem face fata cotei obligatorii ( 6300 si ceva doar in prima faza ), mandatul acordat lui Oprea Gabriel pentru JAI e sa sustina cotele voluntare, si iata rezultatul : doar cei doi europarlamentari maghiari au votat in consecinta.
Curvasaria suprema e reprezentata de votantii pentru, dar macar stiti cui sa multumiti la o adica.
Penibilul absolut e reprezentat cei care nu gandesc deci s-au abtinut de la vot dar si de absenti, dintre care il semnalez pe dl primar-wannabe Busoi care bate televiziunile din Bucuresti.
Si mai comica e situatia familiei Ponta, in care Viorel e hais si Daciana – cea.
Astia sunt, cu astia defilam. Zi dupa zi, se cimenteaza ideea : aceasta clasa politica e definitiv compromisa. Nu ma intrebati ce punem in loc, mi-e si frica sa ma gandesc.

9 răspunsuri la „Cum au votat europarlamentarii români propunerea CE privind cotele de imigranți”

  1. Frate, eu, unul, nu inteleg nici mort cum devine chestia cu abtinerea de la vot. Deci esti platit cu o caruta de bani pentru ca din cand in cand sa-ti expui pozitia pro sau contra intr-o anumita problema. Ai problema pe masa, analizeaz-o bine, cantareste tot, gandeste-te la cine te-a trimis acolo si decide cum dk sa votezi. Ce e asa de greu de inteles? A te abtine de la vot e ca si cum ai refuza sa gandesti, sa participi la activitatea pentru care esti platit.
    Abtinerea de la vot ar trebui sa fie o optiune exceptionala, aplicabila numai in situatii speciale.

  2. si eu ma abtzin in privintza (e/i)migrantzilor, dar in privintza lui dan nica nu ma pot abtzine, pentru ca eu stiam ca exista o cerere de ridicare a imunitatii lui nica la parlamentul evropean.

    i’a sau nu i’a ridicat’o (ziceau astia ca acolo e o simpla formalitate ridicarea imunitatzii)?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.