Ultrasi, tigani si imigranti

keletiultra2

keletiultra3Absolut din intamplare, meciul fiind demult programat, intalnirea dintre echipele de fotbal ale vechilor tari vecine si prietene Ungaria si Romania, a avut loc intr-un moment in care gara Keleti din Budapesta era ocupata de cateva zile de emigranti
In aceste conditii, ultrasii maghiari au gasit de cuviinta sa ii atace , reusind doar sa se bata nitelus „de incalzire ” cu jandarmeria budapestana.
Ultrasii romani au avut stralucitoarea idee sa se bata intre ei pe stadion, spre amuzamentul celor maghiari care ii gratulau cu deja cunoscutul si amabilul ” cigányok ”
Dupa care ultrasii maghiari ( 99% skinheads fascisti )  au mai organizat o repriza de distractie cu jandarmeria , incendiind si un tramvai.
In timp ce reprezentatii celor doua civilizate popoare europene, unii deja in Schengen, ceilalti inca nu – dar emitand mari pretentii, se dadeau in stamba , imigrantii care au bagat in sperieti autoritatile ambelor tari, asteptau accesul spre taramul mult visat al Schengen-ului.
Cine erau salbaticii, tiganii si teroristii, nu mai stiu, sa-mi spuneti voi…
PS
Meciul dintre cele doua zerouri nationale s-a terminat 0-0, fireste

3 răspunsuri la „Ultrasi, tigani si imigranti”

  1. poporul ungar, la fel ca cel roman , e frustat de saracie si lipsa de viitor. ungaria nu merita sa fie considerata civilizata. trebuie sa fie inclusa in categoria sarantocilor romania-bulgaria-grecia. de fapt stiu ca si medicii maghiari pleaca pe capete din ungaria catre germania, la fel ca cei romani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.