Victor Viorel Ponta s-a intors din concediu cu chef de munca : la un vin si un selfie cu Irakli Garibashvili la Supercupa Europei

11825958_896647190426358_5909620539082767934_nIrakli Garibashvili, premierul Georgiei, are un cont de facebook ( in foto ) cam cum ar fi avut si Ceausescu daca ar fi existat social-media pe vremea aceea . Cultul personalitatii cizmarului nostru national pare o nimica toata pe langa milionul ( exagerez, dar nu cu mult ) de poze in care apare  georgianul in toate ipostazele posibile.
Deci nu e de mirare ca din toata Europa i-a gasit doar pe Victor Viorel Ponta si pe premierul estonian , dispusi sa participe la un meci de fotbal , dar undeva strategic asezati in randul doi al tribunei oficiale (  🙂  ) la finala Supercupei Europei organizata la Tbilisi. Ce mama naibii sa caute un premier responsabil , in mijlocul saptamanii, la un meci de fotbal, sa cheltuie banii publici pe o excursie in interes propriu, poate doar ca sa-si faca poze cu Leo Messi ?
Ia sa vedem…


Dar cum era sa refuze Ponta aceasta plimbare reusita, de manuta cu ala mic si invizibil de la Agricultura ( apropo nu l-am identificat prin tribuna oficiala ) cand e deja un paria pentru Europa civilizata care inca n-a pomenit un premier in functie  cercetat penal. Asa ca s-a dus la un vin si la un selfie cu telefonul mobil , razand fericit fiindca procurorul Uncheselu revine din concediu abia lunea viitoare.
Nu retin cine l-a intitulat pe Victor Viorel  „iresponsabil vesel” dar mare dreptate a avut…

12 răspunsuri la „Victor Viorel Ponta s-a intors din concediu cu chef de munca : la un vin si un selfie cu Irakli Garibashvili la Supercupa Europei”

  1. Cat mai sade asta la guvern, ca eu nu mai pot ?! De cand cu cei doi aventurieri ai Greciei nu mai poarta nici el cravata. E cam singurul tembel de pe acolo fara cravata. Si asta pentru ca nu are personalitate. E un mim. Un copiator in toate cele.

    1. Nu cred ca te lasa cu cravata la DNA si nici mai incolo, ca sa zic asa, in timp si spatiu.
      Omul se antreneaza asiduu sa fie cat mai in forma.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.