Fețele lui Teodor Baconschi : teolog, diplomat sau mitocan ?

Un simptom clasic al haterului-troll este faptul ca, incapabil fiind sa produca ceva notabil, ceva al lui, se leaga de altii. Dar nu asta e problema, fiecare isi umple timpul cum si atat cat il duce mintea, e plin internetul de neterminati, tristi si plictisiti.
Dar de la un teolog-diplomat si fin intelectual parca nu te-ai astepta la asa ceva, corect ? Si totusi, iata-l pe Baconschi Teodor legandu-se nitam-nisam de poza unei doamne Anca Andrei ( in colaj poza 1, postarea 2, replica 3 )
baconschi facebook
De ce te-ar manca in fund de grija pozelor altora, nu ma intrebati. Poate ca, totusi, pe undeva o exista vreo legatura intre cei doi. Dar de ce l-ai jigni gratuit pe Hagi, realmente mi-e imposibil sa  inteleg, sunt convins ca Gica habar nu are de existenta lui Baconschi.  Mi se pare doar frustrarea unuia care, asa cum perfect ii raspunde femeia, ramane in memoria colectiva doar ca adoratorul farmecelor parasutistei penale Nuti.
Altfel, oricine are dreptul sa se faca de cacat, inclusiv intelectualii.

11 răspunsuri la „Fețele lui Teodor Baconschi : teolog, diplomat sau mitocan ?”

  1. Asta probabil ii va oferi ocazia pastorului sa se ratoiasca la basistii care ataca nemilos si nedemn marile valori ale Romaniei.

      1. Parca Baconski lansase public bancul ala cu petrecerea la care fusesera invitati si niste magari. Magarii, timizi, abia asteptau sa se stinga lumina sa sara cu sculele pe vacutze? Astia de la MAE au o problema obsedanta cu sculele, asa se intampla cand ii recruteaza dupa inaltime si nu dupa presiunea de ulei. Cam tot asa si junele Nastase, el cica avea oua, sunt convins ca tot de la MAE o stie.
        Astia din „diplomatie” cred ca a da pe goarna e totuna cu a da la goarna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.