Sondorii hazlii de serviciu : Pieleanu & CSCI au masurat IQ publicului Antenei 3

Ce faci cand e vara, cald si nu ai subiecte ? Inventezi niste sondaje ca sa umpli macar 40 de minute cu cuplul de comici ai ecranului Pieleanu&Chirieac


Pieleanu Marius & Avangarde par a fi descoperit apa calda cand afirma „romanii sunt interesati de șomaj, locuri de muncă, venituri salariale, starea infrastructurii, sistemul de sănătate si sistemul de educație„. Sa faci un sondaj ca sa afli ce ti-ar putea spune si un prescolar e o chestie. Altfel, afirmatia ca Oprea e o „vedeta politica” e chiar normala daca vine de la sotul sotiei sale numita in functie de guvernul Ponta.
Insa mult mai comica devine situatia cand despre increderea in guvern se prezinta datele furnizate de un angajat al guvernului, deja celebrul Sultanescu/CSCI , conform caruia 51% ar fi multumiti de activitatea lui Ponta. Cunoscand marja de eroare cu care lucreaza omul muncii , putem scadea linistiti 10% dar situatia devine albastra.
Cam asta i se ofera zilnic publicului cam imbatranit si cam ne-educat care face ratingul Antenei 3 : rahat cu perje.

7 răspunsuri la „Sondorii hazlii de serviciu : Pieleanu & CSCI au masurat IQ publicului Antenei 3”

  1. Dar astia (avangarde si csci) nu isi pun rezultatele sondajelor pe net cum face inscop? Ca stim ca fiecare alege sa arate doar ce le place la tv si ar fi fost interesant de vazut. De exemplu nu inteleg cum 51% sunt multumiti de el si in alt sondaj doar 21% au incredere in el.
    Spalarea pe creier merge mai departe, si se mira lumea ca psd-ul nu scade sub 35%.

  2. Să avem pardon…la prezidenţiale marja de rateu a fost de 20-30 % 🙂 Acești inși, golani mai bine zis, merg la nesfârșit cu manipularile. Sper că vor da socoteală într-o bună toţi sondorii ăștia de kk, ne cred pe toţi imbecili, se pare totuși că nu și-au învătat lecţia. Nicio tară din Europa nu are atâtia propagandiști sondori pe m2, așa ceva…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.