Noul bau-bau numit Comitetul Naţional pentru Supravegherea Macroprudenţială

stupid_idiots_bigNoua sperietoare a rrromanilor mandri ca sunt rrromani poarta numele „ Comitetul Naţional pentru Supravegherea Macroprudenţială
De la Liviu Dragnea la Ion Cristoiu, trecand prin toti analistii habarnisti care umplu ecranele posturilor de stiri fara stiri, sau siturile pe surse fara surse,  toata lumea a intrat in fibrilatie : s-a dus democratia, se prabuseste tarisoara, lovitura de stat, binomul si tot tacamul.
In primul rand sa incepem cu ceea ce nu spune vreunul dintre ei. Comitetul acesta nu a picat din cer ca un meteorit

  • Guvernul a aprobat  în 22 iulie proiectul de lege privind supravegherea macroprudențială a sistemului financiar național și a decis constituirea Comitetului Național pentru Supravegherea Macroprudențială al cărui președinte va fi guvernatorul Băncii Naționale a României (BNR), Mugur Isărescu

S-a inteles, da ? Guvernul a aprobat functionarea acestuia printr-un proiect de lege. Vorba lui nenea Iancu : lovitura de stat sa fie dar cu lege data de Guvern. Ce simte insa nevoia sa spuna Dragnea Liviu, habarnist – sef la o sueta de vorba cu angajatii Grivco 3 ?

  • „Eu ce să înțeleg, că nu mai există Guvern, Parlament, Președinție ? Nu cred că poate funcționa așa ceva. Bineînțeles că o să mă interesez de acest lucru, mi se pare ceva foarte grav. „

Aici ii dau dreptate : si mie mi se pare foarte grav sa fii in asemenea hal de idiot.

3 răspunsuri la „Noul bau-bau numit Comitetul Naţional pentru Supravegherea Macroprudenţială”

  1. Dragnea vorbeste pentru ca sa se legitimeze ca lider maximo pesedeo al unui partid deja retardo. Uitati-va putin la el si faceti un mic efort de imaginatie. Este ca seamana, de exemplu, cu un frizer din gara Rosiori? E perfect pentru functia de lider PSD, popular, de-al nostru, un om obisnuit, promotor al binelui general, sa fie bine ca sa nu fie rau, sa traim in intelegere impreuna, sa nu fim prea destepti, sa parem prosti ca ei, nu ca n-am fi.

  2. Pe de alta parte, trebuie remarcat comicul adjectivului „macroprudential”. Inventat sa fie pe intelesul trupei, sa nu fie niciun sergent care sa nu inteleaga cu ce se mananca comitetul condus de Isar Mugurescu, generalul cu 33 de stele, pardon, de grad 33.
    Comitetul? Pesemne ca boier Mugurescu a cedat, finally, „Bine bah, treaca de la mine, ma ocup de economia asta a voastra, dar nu din functia de prim ministru”. Cum s-ar spune, comitetul asta „prudential” ne va spune cand e de rau, ca un barometru. El nu ne arata ce sa facem, ne va spune ce, cum si cand sa nu facem, ne va da peste maini. Pai treci maistre dk la executie si asuma-ti toate demersurile si raspunderea daca te dai cocosel smecherel.

    Apropos, a mai pomenit cineva ever, in istorie, ca o singura persoana sa fie in acelasi timp si bancher si boier-mosier, Jesus, da prosti mai suntem frate? Stie cineva, cumva, cum a ajuns smecherul asta batran proprietar peste jde ha de vie din Dragasani? Asa se da pamantul in justitia romana, dupa grad?
    E incredibil cat suntem de prosti tolerand un astfel de specimen dizgratios doar ca ar asigura el „stabilitatea” monedei dupa ce nu ne-a explicat nimeni de ce au pierdut romanii economiile in anii 90 la o inflatie de 4000%. Pe logica asta, sunt multi guvernatori de banci mai tari ca acest boiernas bancher, cei din Zimbabwe sau Botswana, mai ales ultimul, asigura multa prosperitate, luati prosperitate de la moneda lor cu nume predestinat succesului economic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.