Ponta cu barbă, cârje, copil și niște griji majore în perioada următoare

974x468Asa cum scriam ieri, Ponta s-a întors în ţară la fel cum a plecat : pe şest. Intoarcerea  a oferit exact aceeasi reteta din ultimii 3 ani : show mediatic atent pus in scena cu schimbare de look si copil langa taticul in carje, chestii numai bune pentru inimioarele prostimii votante si la fel de bune pentru  acoperit intrebarea : dar la Baku ce-ai cautat sa fugi pe blat , neinformand Presedintia ?
Ce urmeaza ?
– La Guvern va reveni oficial incepand de azi, probabil, cand Iohannis va emite decretul necesar. E un moment delicat, pe care intelighentii nostri analisti, preocupati doar de Grexit, il neglijeaza complet,  si anume : prabusirea accelerata a burselor chineze. Apropo, ati mai auzit ceva de miliardele pe care i le promiteau lui Ponta ?
– La DNA, in afara dosarului Sova, numele lui Ponta a apărut prin diverse rechizitorii şi stenograme din dosarele partenerului -sponsor Sebilică Ghiţă Tigaiţă si se aude ca ar urma dosarele despre privatizarea CFR Marfă şi datoria Rompetrol .
– In PSD, in ciuda propagandei si trudei angajatilor mogulilor, sunt deja pregatite sa se bata vreo 3 tabere : talibanii penali ai lui Serban Nicolae care incearca de ani de zile sa schimbe legile in favoarea mafiotilor clienti, Dragnea & Co care spera ca in caz de achitare la recurs sa preia el partidul si inca fidelii famigliei Ponta in frunte cu Rovana Plumb.
Cand anume va demisiona Ponta e singura necunoscuta. Predictia mea e ca la aparitia primului dosar ” serios ” nu va mai putea rezista presiunii dar, factorii necunoscuti ,Grecia si China, ar putea sa mai amane o perioada, cel putin pana in toamna, deznodamantul.

Un răspuns la „Ponta cu barbă, cârje, copil și niște griji majore în perioada următoare”

  1. nu inteleg de ce ar amana grecia si china treaba DNA? mai degraba poate moldova
    cred ca l-a luat mai mult pe fi’su sa-i arate ca e mare jupan in ro, cu servitori si lingai in jur, chiar daca tot internetul rade de el

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.