Huffington Post plange pe umerii pensionarilor din Grecia sau cat de habarnista e America

Greece Bailout

  • Greece’s 2.6 million pensioners were already struggling after years of austerity measures imposed by Greece’s creditors in the aftermath of the 2008 financial crisis. The average monthly pension fell from 1,350 euros ($1,494) in 2009 to just 833 euros ($922) this year, according to the BBC

Doar o mica dovada ca pe marele aliat si prieten il doare fix in dos de restul lumii din simplul motiv ca nu are habar, sau se preface perfect ca nu ar avea, despre situatia altor tari.
Vai saracii pensionari greci cum mor ei de foame cu  doar 833 de euro pe luna cand avusesera o pensie medie de 1350…Cand am comentat explicand ca la noi, aliati in NATO si membri UE, deh, pensia medie e cam 225, au tacut intelept. Cand le-am explicat ca preturile sunt aproximativ aceleasi, iarasi n-am avut un raspuns
Si stiti care e culmea ? Efectiv omului simplu din USA nu ii vine sa creada cand ii spui cifrele din Romania, nu poate sa conceapa asa ceva.
Cam asta e lumea in care traim si stiti de ce ? Fiindca singura zicere inteleapta care se aplica perfect crizelor economice din toate timpurile e urmatoarea : satulul nu-l crede pe flamand.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.