O întrebare parșivă pe zi pentru Oprescu Sorin : Wigler Solomon – rings a bell ?

  • În același scop, la data de 28 mai 2015, omul de afaceri s-a întâlnit cu inculpatul Wigler Solomon în biroul acestuia din urmă aflat în sediul Primăriei municipiului București, ocazie cu care acesta din urmă l-a asigurat pe martorul denunțător că, în ședința Consiliului general al municipiului București din ziua respectivă, au fost aprobate atât proiectul de hotărâre privind acceptarea donației aferentă unuia dintre proiecte, cât și PUZ – ul pentru unul dintre supermarket-uri.
  • Într-un context separat, la data de 14 noiembrie 2013, inculpatul Wigler Solmon a mai primit de la omul de afaceri suma de 25.000 euro pentru a interveni pe lângă primarul general al municipiului București, pe lângă care a lăsat să creadă că are influență, în vederea eliberării unei autorizații de construire necesare unei soluții de trafic (sens giratoriu), pentru două supermarket-uri( DNA )

Dom doctor, inteleg ca aveti o varsta,  dar  chiar nu mirosiserati nimicuta, nimicuta la consilierul personal  care se intalnea cu spaguitorii chiar in biroul personal din Primarie ?  Dati repejor un raspuns caci dom’ Solomon, zis Pușculiță, se va sparge dupa prima noapte la racoare in mii de pagini,  de mai mare dragul. Ceasuri, iahturi…
Si ar mai fi ceva : abia astept sa aflam cati consilieri din CGal PMB avea gogul ala pe statul de plata
Predictie : minim 10-15 din toate partidele

4 răspunsuri la „O întrebare parșivă pe zi pentru Oprescu Sorin : Wigler Solomon – rings a bell ?”

  1. si coclitul de morar face el pe desteptu’ ca pe vremea lui colabora cu sri in „cadru”….da’… s-a vazut cit de bin,e ca nu a reusit sa-i prinda pe aia care acum cad ca popicele la dna si se intreaba lumea de ce acum, cind sint fapte din 2007, 2009 adica de pe vremea lu’ „catani” al nostru. ce caraghios! pai poate de aia a zis si ala de la sri ca urmaresc pina la sfirsit ca s-or fi saturat si ei sa dea note si degeaba!!!! si base s-a facut cuminte de cind e penala acasa, nu mai da in justitie, se face ca e baiat cuminte! 10 ani merita! cit si-a batut el joc atit sa ia de la justitia lu’ peste prajit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.