Dean Thompson i-a făcut pe colegul romglez al lui Mihai Viteazu să-și ude pamperșii și pe fomista din Caracal să se dea în stambă la B1TV

retardsCa de obicei atunci cand colegii lui Ponta se pregatesc sa sara calul si dottore isi baga capul in nisip fiindca el nu e nici deputat, nici sef al PSD, e doar pielea pulii premier, apare de urgenta sa rezolve situatia trimisul Marelui Licurici.
Asa ca ieri, cand se simteau ei mai bine si-si frecau mainile cat de destepti sunt si cum vor modifica legea in folosul lor, a aparut val-vartej Dean Thompson si, mandru ca e roman, colegul lui Mihai Viteazu, si mai nou chiar al Marelui Licurici, s-a pus capra si a pupat respectuos papucul.
Zgonea, asa cum se stie, vorbeste o romgleza perfecta

  • A fost o chestiune de ”concern” şi m-a întrebat pe mine, personal, ca preşedinte al Caucus-ului care este opinia mea personală. O discuţie normală între colegi şi i-am spus că, din punctul meu de vedere, este o mare greşeală ca să promovăm acest text în această sesiune parlamentară şi nu o susţin
  • …i-am spus că eu personal sunt împotriva ei şi o consider o mare greşeală dacă am promova acest proiect pentru că există checks and balances în acest moment în Constituţie

Faza misto e ca mitomanul V.V.Ponta chemat la ordin la discutie a negat ca ar fi fost tras de urechiuse, dar astuia ce sa-i mai ceri, minte cum respira. Ca de obicei ambasadele Marii Britanii si SUA i-au dat cu comunicatele peste nas.
Dupa care invatatoarea din Caracal, senatoarea Grivco a simtit nevoia sa se dea in stamba la FSN TV alaturi de luceafarul ortacilor, Miron Cozma. Neamestecul in treburilii interne au spumegat fosilele comunismului , ambasadorii sa fie declarati persona non-grata !!!
Va mai mira miscarile din mass-media ? Daca nu credeati cand scriam despre noii finantatori si politica B1, mai reflectati despre noii admiratori ai lui V.V.Ponta

7 răspunsuri la „Dean Thompson i-a făcut pe colegul romglez al lui Mihai Viteazu să-și ude pamperșii și pe fomista din Caracal să se dea în stambă la B1TV”

  1. si vaaaai ce jale pe la unii ca b1 nu mai e ce a fost!!!! adica ce dracu a fost? tribuna penalei blonde si a camarilei ei si acum e a partenerului ei ponta! ce mirare, ce jale….ce idioti!

  2. imbecilii, incultii, javrele la putere. Asa ne trebuie. Halal interlocutor, tavarisu’ sculer-matriter sau ce-o fi (greu de crezut ca ar avea bacul), rad si curcile.

    1. Te rog, nu jigni (toti) sculerii-matriteri. Majoritatea dadeau clasa la meserie iar despre studii, la fel, majoritatea aveau liceul si bac-ul.
      „Imbecili, inculti, javre” se gasesc in toate breslele, ceea ce nu ne da dreptul sa le calificam (pe bresle) drept „nashpa” din cauza unora care le-au practicat sau au doar studii in domeniu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.