N-ai cu cine, niște pensionari parlamentari nesimțiți

usl-pdl-aceeasi-mizerieIeri in grupul PSD s-a discutat proiectul de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari. Proiectul a fost semnat de vreo 250 de parlamentari, inclusiv din PNL, și va fi depus, joi, în Parlament
Potrivit proiectului de lege, după un an de mandat,un parlamentar ar urma să primească o pensie specială, de 1.600 de lei. La două mandate, în jur de 3.400 de lei și la trei mandate aproximativ 4.400 de lei.
Acum, nu intru intr-o analiza amanuntita, nu inainte de a vedea proiectul depus si, mai ales, de a avea lista semnatarilor, dar ma limitez la o singura intrebare.
Cunosc onorabilii parlamentari, mai ales cei din PNL care este valoarea unei pensii medii in Romania ? Si, daca se intampla sa o cunoasca, de ce considera ca niste insi care muncesc maximum 6 luni pe an, si nu mai mentionez in ce conditii, merita sa fie recompensati cu asemenea pensii ?
Make no mistake : de la PSD-isti nu mai aveam demult pretentii, dar se pare ca Dan Diaconescu Direct a avut dreptate cand a lansat sloganul din poza…

5 răspunsuri la „N-ai cu cine, niște pensionari parlamentari nesimțiți”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: