Trompețicile lui Băsescu în săptămâna patimilor : de ce îi sperie dosarul Yassin

striblea basescu

  • Tentația liderilor justiției, fie că vorbim de ÎCCJ, de DNA, de PG, e să nu miște nimeni în front. Nimeni nu are voie să vorbească. Au devenit un fel de dumnezei ai națiunii care dau lecții la toți .
  • Eu am avut nevoie de Yassin Mohamad la momentul răpirii jurnaliștilor. Apoi, m-am mai întâlnit cu el de 3 ori. Când aveam nevoie de el, îl lăudam public, ca să ne ajute. A fost o nevoie. A fost impresia că poate să apeleze la mine foarte ușor.

Prezent aseara, deja o obisnuinta, prin telefon  in emisiunea angajatului Striblea, Basescu  a continuat, mult mai nuantat insa, sa atace Justitia.
Ce-l freaca de fapt e acum mai mult propria-i persoana , Udrea a trecut pe planul doi, persoana care a ajuns sa fie mentionata in alt dosar, si anume al ” preacinstitului doctor Yassin ”  denuntat de…Omar Hayssam

  • ” Încă de la momentul primei întrevederi cu cei doi denunţători, din data de ……2014, se vorbeşte despre relaţia strânsă pe care inculpatul Y.M.pretinde că ar fi avut-o cu …. T. B., relaţie care s-ar fi stricat din cauza înstrăinării în baza unor procuri a imobilelor pe care O.H. i le-ar fi transmis inculpatului Y.M.. În ciuda acestei deteriorări a relaţiei, inculpatul a pretins că în urmă cu o zi (…….2015), prin raportare la data convorbirii cu .. O. (…..2015), l-a sunat pe acesta de ziua lui, acest aspect fiind afirmat şi de către martorul ….. în declaraţia dată în data de …..2014. „

Un nou dosar, un nou motiv pentru trupa de angajati Striblea&Cristoiu ( care abereaza pe blog fix pe aceeasi tema ) sa lucreze la greu la spalarea marinarului . O veste proasta pentru ambii : se vor compromite la fel ca si cel pe care incearca sa-l apere.
catuseCat pentru memoria care ii joaca feste lui Basescu atunci cand spune ca „ spectacolul justiției este păgubos „, cat si pentru a celor doi care servesc, poza din final ar cam trebui sa le reaminteasca cate ceva.
Cum s-a intitulat , din nefericire, presedintele Romaniei pe vremea debutului showului cu catuse ?

7 răspunsuri la „Trompețicile lui Băsescu în săptămâna patimilor : de ce îi sperie dosarul Yassin”

  1. se vede ca ii e frica pt ca altfel nu ar fi coborit atit de jos!!!! e penibil ( si asta e un euphemism!) tare si nu-I pasa, vrea cu orice pret sa scape!

  2. Cand Basescu era presedinte iar justitia nu actiona decat firav si numai impotriva adversarilor politici, justitia era buna iar Basescu nu avea nimic de obiectat.
    Acum ca Basescu nu mai este presedinte iar justitia incepe sa-i salte si pe basisti, justitia e rea, abuziva si numai buna de criticat.

    Aseara mi-a placut la nebunie chestia cu „spuneti-mi pe cine aveti in studio ca sa stiu daca raman in emisiune”. Stiblea a ratat ocazia vietii de a-l expedia pe nesimtit, ar fi putut sa-i dea un sictir antologic de exemplu „invitatii nu sunt chiar la inaltimea dumneavoastra, dar se simt onorati si emotionati sa va aibe alaturi”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.