Victor Ponta și „ societatea omenoasă ” în fața săptămânii decisive : a fi sau a nu fi apărătorul corupților

Dupa colectia de  gogosi turnate la finalul saptamanii in C.N. al P.S.D., Victor Ponta s-a trezit scriind pe blog despre un nou proiect, o ‘societate omenoasă‘ care ar presupune „abandonarea ideii de individualism crunt în favoarea celei de comunitate”, o societate care nu combină succesul cu solidaritatea „legifereaza de fapt legea junglei : nu te-ai născut în familia care trebuie, asta e!”. Nici macar V.V.Ponta nu cred ca are habar cui i se adreseaza , dar echipa care-l consiliaza a mai bifat un mare nimic.
In inconstienta lui, seful celui mai mare partid din Romania, asa cum adora sa se prezinte, nu realizeaza ca se afla in fata unei saptamani decisive, in care va trebui sa demonstreze, alaturi de senatorii si deputatii PSD, daca mai apara sau nu coruptia. Recent, cazurile Vosganian şi Borbely ne-au arătat că PSD nu are nici cea mai vaga intentie sa se schimbe si seful cel mare V.V.Ponta, atunci cand e chestionat, se declara ba deputat, ba sef al guvernului, ba pula calului in varful dealului, orice in afara de individul responsabil care ar trebui sa fie.
In momentul in care te lauzi cu toata gura cu cele 60% din voturile Parlamentului e clar pentru oricine ca porti raspunderea pentru deciziile acestuia si nu mai vii cu  bancuri gen…
ponta coruptie
Bref : pentru Ponta a trecut timpul declaratiilor, iata-l la ora faptelor. Sova si Valcov sunt examenele la care trebuie sa raspunda PSD in frunte cu liderul.
Restul e vorbarie goala.

5 răspunsuri la „Victor Ponta și „ societatea omenoasă ” în fața săptămânii decisive : a fi sau a nu fi apărătorul corupților”

  1. Cum vrei sa se schimbe pesedeul când ăștia inca il mai țin in geam pe Iliescu? Si culmea, părerea ăstuia chiar contează pentru unii din partid.
    Si cine ar fi reformatorul? Pe cine vezi in partidul ala care sa facă reforma? Si cum?
    Partidul asta s-a născut dintr-o boala netratata la vreme, atunci in ’89. Așa va si muri, netratat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.