Caragiale , total depășit : un tolomac, tânără speranță a cetățeanului Băsescu, vrea să guverneze din opoziție

Fără titluTomac Eugen la Adevarul :
– În mod sigur Guvernul din 2016 nu se va putea face fără PMP. În mod sigur, PMP va face parte din Guvern după alegeri.
Faceţi alianţă cu PSD ?
Exclus. Ce guvern să faci cu PSD, care de trei ani de zile guvernează, dar n-a venit cu nicio soluţie?
Atunci veţi face alianţă cu PNL?
Nici cu ei nu vom avea dialog.
Atunci cum veţi forma o majoritate?
– Să ajungem atunci şi vom discuta. Obiectivul nostru este să construim un partid puternic, viu, care să facă opoziţie în această ţară.
I rest my case.
Conul Iancu Caragiale, acolo pe unde-o fi, cred ca e multumit de epigonul lui Farfuridi si Dandanache : e mult, dar mult mai imbecil decat ei.

13 răspunsuri la „Caragiale , total depășit : un tolomac, tânără speranță a cetățeanului Băsescu, vrea să guverneze din opoziție”

  1. da nu stiu cum de nu remarcati ca il imita pe base cind vorbeste!!!!!!! isi tine capu ca el, ochii, gesticuleaza tot ca ala, e fantastic in prostia lui! urmariti-l mai cu atentie si va stricati de ris! cit de prost poti sa fii sa faci asta? si sa mai vrei si sa guvernezi! nu scapam de astia asa usor!

      1. Așa l-o fi găsit Javra Ordinară, Tolomac s-o fi aciuat pe lângă sediul PMP ca să scape de hingheri… mai un os („ia de la Băsescu”), mai un gudurat la picioarele stăpânului, mai o butelcuță de rom moștenită de la Buldog și ținută la gât… e bun acum de lătrat și asmuțit pe cei care nu-i adulează stăpânul

  2. Chiar nu am chef sa fiu mereu contra, dar Tomac spune adevarul: PMP n-are ce sa discute in faza asta cu PNL, mai intai trebuie sa arate niste rezultate in alegeri, doar nu imparte pielea ursului din padure.

  3. S-ar putea ca Tolomac asta sa aibe logica lui. Oare de ce ar tine coada pe sus un partidulet ca PMP, decimat de DNA si de media, lipsit de orice cota de incredere si interes pentru romani, identificat ca un partid proprietate exclusiva a lui Traian Basescu si al Elenei Udrea, regale si regina coruptiei din Romania? Daca sprijinul intern e zero, sa fie cel extern ceva mai consistent? Dar cine sa sprijine partidele politice romanesti din exterior? SUA, UE, PE, Germania, Anglia, Franta? Exclus, astia sprijina pe ceilalti 95%. Nu cumva dinspre rasarit? Poate asa sa se explice optimismul basarabeanului Tomac cu referire la partidul rusofilului Basescu. Mai stii …

  4. Tomac nu a ajuns in PMP pentru inteligenta sa vie…acest rol ii revine lui Onaca.
    Acum nici sa nu fim prea duri cu el, limba romana mu este una nativa pentru el, el vorbește „moldovenește”. Poate reporterul vorbea prea repede, poate o fi zis ceva, poate a înjurat…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.