Din dilemele membrului PSD Victor Viorel : ce este coruptia ?

Ecaterina Andronescu   Victor Ponta  Gheorghe Nichita Zice lumea ca ieri la sedinta BPN a PSD ar fi iesit cu scantei din cauza amendamentului Ponta la statut pe tema coruptiei, cu care liderii din teritoriu ( Nechita de la Iasi ) ba chiar si Stefanescu , sluga de casa a lui Nastase, s-ar cam sterge la fund. Pe de alta parte, Victor Viorel ii ameninta cu demisia.

  • ”Trebuie să definim termenul de corupţie, dacă abuzul în serviciu este corupţie. Trebuie să fim expliciţi, deoarece oricine îţi poate face un dosar”

E simplu bai baieti, actionati ca Ponta
Daca actioneaza ca deputat, coruptia e buna si-l apara pe Cosma la vot. Daca e premier, coruptia altora e rea, dar daca vine vorba de Udrea, iarasi nu e foarte decis. Daca e sef de partid, coruptia e de porc, ca sa scape de concurenta.
Ce e asa de greu ?…

3 răspunsuri la „Din dilemele membrului PSD Victor Viorel : ce este coruptia ?”

  1. Sa inteleg ca si pe altii din PSD ii asteapta niste dosare si vor sa se fereasca sa fie exclusi. Oricum o vor da nu li se va schimba imaginea, ca nu cred ca ii vor exclude pe toti care au probleme cu justitia.

  2. Mie mi-a placut de el astazi cand a zis la Ministerul Apararii cum a fost el primit la Pentagon cand a fost in vizita… Cum care vizita? Aia de care nu stie nimeni, concret, la ce ne-a folosit… Asa. Deci mi-a placut cand a zis de super onoruri (astea nu stiu exact ce sunt) si cum a intrebat el (nu se stie exact pe cine a intrebat) daca asa se procedeaza in genere. A fost asa frumos…Cum povestea el si se baga singur in seama…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.