Pieleanu & Gadea : 71% comici

sondaj pieleanu avangarde, mihai gadea, voiculescu, udrea, dna, kovesiPieleanu Marius & Avangarde ne arata niste cifre care puse unele langa altele ar face sa se tavaleasca de ras si curcile  dar nu si pe pastorul bisericii Grivco 3, al carui IQ nu atinge nivelul necesar.
Deci 71% cred ca Voiculescu, individ condamnat definitiv, e un detinut politic nevinovat si fix acealasi procent crede ca Udrea, aflata momentan in cercetari, e vinovata. Hai sa zicem ca fiind un sondaj efectuat, probabil, la comanda Intact, pot sa inteleg micuta golaneala.
Dar ce ne facem fetelor fiindca in acelasi sondaj DNA si Kovesi, cei care l-au rezolvat pe nevinovatul Voiculescu, se afla in topul increderii,  in urcare ? Cum se pupa cifrele de sus cu cele de jos ?
Dar nu insist, pentru sociologii astia pufosi banii n-au miros.

9 răspunsuri la „Pieleanu & Gadea : 71% comici”

  1. Ce pieleanu de sociologi sunt astia care intreaba de unii daca sunt vinovati sau nu? pai ce facem, reinfiintam tribunale ale poporului? Eventual sa angajam si tricoteuse.

  2. Dar cum ponta apare in a doua jumatate cu 40%. Nu au cotizat destul astia de la antena, mi-ar fi rusine de asemenea gafa din partea lor. Dar lasa ca are oprescu si pentru el 45%. Oricum intrebari puse pentru a iesi cat mai bine valorile.

  3. Mai e unul Palada… Opereaza, lejer, cu NS/NR in cote de 24% si peste in sondaje „stiintifice” facute pe esantioane de sub mia de respondenti. Si mai au pretentia sa-i credem?

  4. Nu doar intrebarea cu Voiculescu condamnat politic lipseste din info-mapa Avangarde. Mai lipsesc si cele 28% procente de incredere pe care Antena3 le-a prezentat in slide. In schimb in mapa apare Becali (Jiji) cu 31%.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.